Kakav luksuz: Najam ove vile košta 401 tisuću kuna - tjedno

Kakav luksuz: Najam ove vile košta 401 tisuću kuna - tjedno
Foto: Press

NAJSKUPLJU nekretninu u Londonu možete isprobati prije kupnje, a taj će vas luksuz koštati 401 tisuću kuna. Tjedno. Recimo samo da je cijena tog tjednog najma dvostruko veća od prosječne britanske plaće. O hrvatskoj ni nećemo.

Riječ o vili Victoria, koja se nalazi preko puta Buckinghamske palače, a cijena godišnjeg najma joj je 20,5 milijuna kuna. Za one koji je žele kupiti cijena je skoro 700 milijuna kuna.

"Elegantna, prostrana i svijetla", epiteti su koji se vežu uz nju na stranici Rokstone, na kojoj se vila oglašava.

"Ova prestižna nekretnina koju možete iskušati prije kupnje idealna je za jako bogate međunarodne obitelji koje traže nekretninu po preseljenju u London te se ne žele zaletjeti", rekla je direktorica Rokstonea Becky Fatemi.

Građena je između 1859. i 1861. godine, ima šest spavaćih soba, šest kupaonica, pet gostinjskih soba, medijsku sobu, dio za poslugu, lift u koji stane osam ljudi i spa zonu s desetmetarskim bazenom, saunom, teretanom i sobom za tretmane.

Ako se nađete u Londonu nedaleko od Buckinghamske palače i poželite je vidjeti barem izvana, adresa je No 6 Buckingham Gate. Zabavno je što agenti navode da se pored nje nalaze stanice metroa, kao da će njen vlasnik putovati podzemnom željeznicom.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara