Kako do sjaja Formule 1?

Kako do sjaja Formule 1?

DOBRA reklama sve će dobro prodati, a u slučaju da proizvod prati jaki potpis niti poveća cijena nije prepreka tržišnog uspjeha. To dobro zna Sir Frank Williams, poznatiji kao šef Williams F1 teama, koji je ovih dana lansirao novu liniju proizvoda za poliranje automobila.

Auto-kozmetika iz "Sam svoj majstor" domene proizvoda namijenjene svima koji žele da se njihov automobil ističe savršenim sjajem na tržište stiže nakon godina razvoja. Određenu težinu nosi i Williamsov potpis koji u pravilu redovito prati prvoklasna kvaliteta. Nažalost, takva je i cijena. Konkretno u ovom slučaju se radi o 69 GBP ili oko 750 kuna bez troškova dostave.

Da se radi o kvalitetnom proizvodu potvrdio je i Mark Cornwall iz tvrtke Car Parts Direct, dobavljača novog proizvoda. Prema njegovim rječima radi se najboljim proizvodima ove vrste na tržištu. I što je važnije, do savršenog sjaja dolazi se uz minimalan napor, dovoljno je za poliranje odvojiti jedno jutro. 

Naravno, u Williamsovom kitu nalazi se apsolutno sve što je potrebno da cijeli automobil zasjaji punim sjajem. Šampon, politura, nekoliko vrsta krpi i aplikatora, te specijalna sredstva za čišćenje aluminijskih naplataka, pneumatika i stakla, pa čak i mirisno sredstvo za čišćenje interijera – sve se nalazi u Williamsovom čarobnom paketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz doplatu se nudi i aparat za poliranje radne površine 100 četvornih centimetara, koji se nudi po akcijskoj cijeni od 25 GBP ili oko 260 kuna.

Proizvod je moguće naručiti i putem Interneta posjetom na službene stranice prodavača.

M.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara