Kako je dobro vidjeti ih opet: Ne propustite veliki koncert Novih fosila u Ciboni!

Kako je dobro vidjeti ih opet: Ne propustite veliki koncert Novih fosila u Ciboni!

Foto: Borna Čavrag/Index

"KAKO je dobro vidjeti te opet...", stihovi su jednog od najvećih hitova Novih fosila "Za dobra stara vremena". Svi fanovi će priliku za vidjeti opet jedan od najpopularnijih bendova na prostoru bivše Jugoslavije tijekom 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća dobiti za manje od tri tjedna - 12. svibnja Novi fosili spremaju veliki koncert u Ciboni.

Ulaznice za koncert dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima ili putem interneta na www.eventim.hr, te u Cibona Fan shopu, u Passageu ispod KC Dražen Petrović.

"Veselimo se jako, jedva čekamo, ali nas pomalo i hvata nervoza"

"Ostalo je manje od tri tjedna do koncerta u Ciboni, 12. svibnja. Kada smo dogovarali o datumu koncerta, činilo mi se kako imamo puno vremena pred sobom, a sada nam je svaki dan prekratak. Imamo probe benda, pratećih vokala, kreću plesne probe, probe haljina i odijela, razgovori s režiserom, ton majstorom i svima koji su uključeni u organizaciju koncerta. Veselimo se jako, jedva čekamo, ali nas pomalo i hvata nervoza. Ipak je nastupati u svom, rodnom gradu, poseban osjećaj. Ovdje su naši životi, naši prijatelji iz vrtića, škola, naše obitelji i najbliži", kazala je Sanja Doležal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobno, znam da ću imati ogromnu tremu prije izlaska na binu, ali u trenutku kada zapjevam, trema će nestati. Očekujemo dobru zabavu, obećajemo puno dobrih emocija i pjesama. Drago nam je da će se u dvorani Cibone zaoriti kao nekad, u dobra stara vremena. Pozivamo sve naše sugrađane, sve one koji vole naše pjesme da nam se pridruže 12. svibnja i na taj način podrže i našu košarku", dodala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara