Kako unaprijediti seksualni život: Svjetski celebrityji postali savjetodavci

Tekst: I.M.L.
Foto: JLP

SVJETSKI poznate zvijezde su u posljednje vrijeme počele otkrivati svoje intimne tajne, između ostaloga, mjesta i poze su im najdraže prilikom seksualnih odnosa. Brad Pitt je tako s javnosti podijelio kako je skriveno mjesto iza slapa, kojega sadrži njegov bazen, "odlično mjesto za seks". S druge strane, njegova partnerica, slavna glumica Angelina Jolie je svojevremeno naglašavala svoju sado-mazohističku seksualnu prirodu, ali od kada je burne veze zamijenila velikom obitelji, manje priča o svojim preferencijama.

Supruga Willa Smitha, Jada Pinkett-Smith  je također otkrila javnosti neke praktične savjete. "Budite inovativni i snalažljivi... U kupaonici, u limuzini, u gostinjskoj sobi za vrijeme zabave", otkrila je Jada, a ništa manje otvorena nije bila ni Victoria Beckham. Supruga poznatog nogometaša, Davida Beckhama, rekla je kako nosi bob frizuru upravo zato što je "gubila" pramenove kose za vrijeme njihovih nestašluka. "Bila bih u zanosu strasti i moje ekstenzije bi jednostavno poispadale, bilo mi je jako neugodno", objašnjava Posh Spice.

"Sada imam mnogo bolje i jače orgazme od onih koje sam imala s 22 godine"

"Najgora sam žena u kuhinji. Smatram kako ne možeš biti dobar u kuhinji i u seksu, ali hranu uvijek možeš naručit", tvrdi glumica Kate Beckinsale i dodaje kako je jako loša kuharica, ali je istovremeno jako gladna seksa. Pored toga, seksualni se život poboljšava s godinama, barem tako tvrdi oskarovka Halle Berry. "Sada imam mnogo bolje i jače orgazme od onih koje sam imala s 22 godine", kaže 43-godišnja Halle.

Glumica Eva Longoria je odlučila aktivnostima u spavaćoj sobi pristupati na malo višem nivou pa je, zbog supruga Francuza, odlučila naučiti francuski kako bi jedno drugome mogli na tom jeziku šaputati proste riječi u krevetu. Iako je glumica, Cameron Diaz tvrdi da glumi nema mjesta kad je seks u pitanju. "Seks je najbolja stvar. Trebaš znati uživati u osjećaju i ništa ne glumiti. Seks je stvar trenutka i ponekad to uključuje sramežljivost, a ponekad napad. No glumljenje uvijek sve pokvari", tvrdi Cameron.

Nestašna Drew Barrymore jednom je prilikom priznala kako voli trčati gola po polju jer se tako osjeća najslobodnije. "Volim se voziti po Irskoj, parkirati automobil pa otrčati u polje, strgati odjeću sa sebe i gola trčati po žitnim poljima. Tako se osjećam sjedinjeno s prirodom", kaže Drew, a u cijelu se priču uključio i holivudski komičar Steve Martin koji tvrdi kako seks i ljubav ne trebaju uvijek ići zajedno. "Vjerujem kako je seks najljepša, najprirodnija i najkorisnija stvar koju novac može kupiti", zaključuje Martin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara