Kaley Cuoco mislila da je tip napada, šokirala se kad je shvatila što se događa

Kaley Cuoco mislila da je tip napada, šokirala se kad je shvatila što se događa
Screenshot: Instagram

GLUMICA Kaley Cuoco, najpoznatija po ulozi simpatične Penny u američkom sitcomu Teorija velikog praska, objavila je na Instagramu video u kojem priča o tome kako joj se prošlog vikenda skoro zapalila kosa. Incident se odvio u jednom baru, u kojem je glumica s kolegama i prijateljima uživala u noćnom životu Rima, gdje snima novu seriju Stjuardesa.

Nakon dolaska u treći bar, oko jedan ujutro, sjela je za barsku stolicu i uživala u svom piću i razgovoru s prijateljicama. Tada je primijetila neki čudan miris.

"Smrdi na zapaljeni tost", rekla je prijateljici koja je imala šokiran izraz lica. U tom trenutku s leđa joj je prišao nepoznati muškarac.

"On me napada", pomislila je Kaley, no muškarac joj je zapravo priskočio u pomoć i pokušao ugasiti vatru.

"Čujem nekoga kako govori, fuoco, fuoco, fuoco, moj narcisoidni mozak je pomislio: 'Da, da ja sam gospođica Cuoco, da, naravno, želiš li sliku? Doslovno sam mislila da govore Cuoco, Cuoco, Cuoco." Kasnije je shvatila da fuoco znači vatra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fuoco! Fuoco!

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Sve je ipak dobro prošlo, kosa joj je bila vezana i nije izgorjela. Nova Gucci jakna je preživjela, a vrat joj je neozlijeđen.

"Na kraju smo imali sjajnu noć", naglasila je Cuoco.

"Kada gledate snimke, uglavnom žena, kako im se kosa zapali, pomislite: 'Kakva glupača, kako se to ikome može dogoditi?' E pa meni je", našalila se Cuoco na svoj račun.

"Bilo je to definitivno iskustvo koje nikad neću zaboraviti i trenutak povezivanja između mene i mojih kolega. Bilo je smiješno vidjeti me tako u plamenu", zaključila je glumica te dodala da je nepoznatog muškarca, koji joj je pomogao ugasiti vatru i spasio joj život, počastila pićem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara