"Kanye West SunGlasses" party u Piranhi: Pokažite i vi svoje naočale

Tekst: D.D.

R'N'B CONFUSION powered by Index.hr prošle je srijede u punom sjaju službeno otvorio vrata nove sezone kluba Piranha. Kolone koje su se stvorile već oko 23 sata ispred Piranhe samo su potvrdile da je "Index.hr Back 2 the City" jedan od najposjećenijih partyja u gradu.

Obavezan "Eye Wear"

R'n'B confusion nastavlja u paklenom ritmu i ove srijede, a svi posjetitelji kluba Piranha na ulazu dobiti ce na poklon sunčane naočale koje su ove sezone bile glavni hit vrućih ljetnih partyja. Popularni Američki reper Kanye West je možda glavni krivac popularizacije ovih neobičnih naočala koje su u mahu osvojile sve svjetske klupske podije.

Svi željni najbolje klupske zabave u gradu, zasigurno će se pridružiti tematskom "Kanye West SunGlasses" partyju na kojem je obavezan "Eye Wear" koje ce vam isporučiti zgodne Angelsice na ulazu.

Kanye West naočale biti će i vaš popust za promotivnu akciju koktela

Gosti koji preduhitre Angelsice i pojave se sa svojim modelom "Kanye West naočala" imati će free ulaz i poklon piće - shooters. Kanye West naočale biti će i vaš popust za promotivnu akciju koktela: Cuba Libre, Sex on the beach & Tequila Sunrise.

DJ-i Oli Dobolli i Zrna po prvi puta skupa nakon dugo vremena u Piranhi pripremiti će poseban R'n'B set kojim će dominirati hitovi mega zvijezde Kanye West-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara