Kapetan srpske reprezentacije se razvodi nakon 12 godina braka punog afera

Kapetan srpske reprezentacije se razvodi nakon 12 godina braka punog afera
Screenshot: YouTube

KAPETAN srpske nogometne reprezentacije Aleksandar Kolarov razvodi se od supruge Vesne nakon 12 godina braka, piše Kurir. Ako je vjerovati tabloidu, Aleksandar i Vesna Kolarov stavili su točku na brak pun afera i prevara slavnog nogometaša, a za vrijeme zajedničkog života dobili su dvoje djece. Navodno je nogometaš već započeo vezu s talijanskom starletom Cristinom Buccino, ali to nije prva Kristina u njegovom životu.

Najveća i najpoznatija afera srpskog nogometaša bila je ona s dizajnericom Kristinom Mijačević, koja mu je sina rodila dok je bio u braku s Vesnom.

Embed from Getty Images

Kolarov je, navode srpski tabloidi, osam godina bio u paralelnim vezama s Vesnom i Kristinom, a ljubavnica mu je prije četiri godine rodila sina. Njihova priča je započela bezazleno, kao avantura, ali se Kolarov navodno jako zaljubio te je ljubavnici neko vrijeme plaćao i stan kako bi se lakše viđali. Supruga ga je nekoliko puta napuštala, ali mu se svaki put vraćala. Nakon što je Kristina rodila sina, Kolarov i njegova obitelj nisu htjeli govoriti o dječaku, ali ga je nogometaš priznao. 

Vesna je prešla i preko ljubavnice i izvanbračnog sina, ali se brak raspao kada je Kolarov potpisao ugovor s Romom, navode srpski mediji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kristina Mijacevic (@krisstina1)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara