Karleuša o beogradskom Gay Prideu: "Ovu zemlju vode opasne pederčine pa ćutite"

Karleuša o beogradskom Gay Prideu: "Ovu zemlju vode opasne pederčine pa ćutite"
Foto: Instagram

GAY PRIDE u Beogradu prije nekoliko dana prošao je bez većih incidenata, no veliku pažnju privukao je transvestit koji se na gej paradi pojavio u srpskoj narodnoj nošnji.

Dita von Bill izazvala je brojne homofobne ispade na društvenim mrežama, a u obranu joj je stala Jelena Karleuša, koja je i inače poznata zagovornica LGBT prava.

"Što je opasnije, peder obučen kao opatica na Paradi ili normalno obučen čika koji ubije i ženu i dijete?! Ostavite pedere bre na miru, ako vaša djeca postanu pederi samo zato što su vidjela pedera ONDA SU VAŠA DJECA ROĐENA KAO PEDERI. Ovu zemlju vode opasne PEDERČINE pa ćutite. Pssst", napisala je pjevačica.

Zbog izdanja von Billa, bilo je i prijetnja smrću, pa se transvestit morao povući iz Beograda, a profili na društvenim mrežama su mu nestali. Karleuši su, pak, neki napisali da je zajednica koju podržava bolesna, a ona nije stala.

"Uvijek su nas učili da odijelo NE čini čovjeka. Vjerujem da različitost smeta mnogima. Ali neka vježbaju toleranciju. Svakako zakon nije prekršen, zlo nikome nije nanijeto. Jedino zlo je mržnja", poručila je Karleuša, da bi ubrzo zaključila kako je previše hejta na Twitteru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👄

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara