Kate Beckinsale u bikiniju priznaje: Imam ruke poput transseksualca!

Kate Beckinsale u bikiniju priznaje: Imam ruke poput transseksualca!

ATRAKTIVNA Kate Beckinsale ljetno je utočište potražila u Meksiku, a društvo joj prave suprug, redatelj Len Wiseman te devetogodišnja kći Lily. Zvijezda filmova "Underwood" i "Van Helsing" u posljednje se vrijeme učestalo druži s Victorijom Beckham, ali nisu zajedno išle na ljetovanje. Kate, naime, najviše voli mirna mjesta bez glamura i paparazza, ali joj fotografi u Meksiku ipak nisu smetali, pa im je pokazala svoje adute u narančastom bikiniju.

Britanska glumica nedavno je priznala kako bira samo uloge kojih se boji, a otkrila je i kako na premijerama ni sama ne može vjerovati da igra akcijsku heroinu. "U takvim filmovima stalno čekam da se ljudi počnu gušiti od smijeha, jer mislim da sam neuvjerljiva. Privatno nisam taj tip pa mi je smiješno kad netko misli da sam arogantna, bahata i uvijek spremna na borbu", otkriva Kate Beckinsale.

Golotinja? Nema šanse!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zapravo ne znam igrati ni ping-pong, ali ispada da sam dobra s oružjem. Imam ogromne ruke, poput transseksualca, to je valjda zato", kaže Kate, koja uskoro počinje sa snimanjem filma "Whiteout" u kojem igra poručnicu u potrazi za ubojicom na Antarktici. Glumica se odbila skinuti za potrebe filma, pa su producenti angažirali dublericu koju plaćaju tisuću funti dnevno da bi Kate zamijenila u scenama pod tušem.

"Skidanje jednostavno nije moja stvar. Ako imam izbora, uvijek odabirem ovu drugu opciju", objašnjava Kate Beckinsale koju su američki gledatelji prošle godine proglasili najboljom akcijskom heroinom. Ako je vjerovati "izvorima", Kate će na neko vrijeme "pušku objesiti o klin" i posvetiti se ženstvenijim ulogama.

M.A.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara