Kate bi mogla pobjesniti na Meghan: Zbog nje će ostati bez 700.000 kuna?

Kate bi mogla pobjesniti na Meghan: Zbog nje će ostati bez 700.000 kuna?
Foto: Guliver Image/Getty Images

FRANCUSKI odvjetnici tvrde da Kate Middleton i princ William nemaju pravo na 92.000 funti (oko 700.000 kuna) koliko su dobili od francuskog magazina Closer koji je objavio Kateine fotke u toplesu 2012. godine, i to zato što je Meghan Markle sama pristala na to da se objave njene seksi fotke.

Odvjetnici magazina tvrde da je licemjerno da Kate i William traže toliku odštetu kad je očito da članovi kraljevske obitelji nemaju "problema sa seksi fotkama".

Žalbeni postupak na presudu o isplati 92.000 funti Kate i Williamu počet će ovog tjedna u Parizu, a zastupnici Closera tvrde da bi odšteta trebala biti bliža standardnoj odšteti koju daju u takvim slučajevima, a ona iznosi 100 funti. Na sudu će prikazati snimke na kojima se Meghan skida kako bi pokazali da ženske članice kraljevske obitelji nemaju problema s golišavim fotkama, ako se one koriste za njihovu promociju.

Jedna od snimki nosi naslov "Roštilj nikad nije izgledao ovako vruće", a Meghan ju je snimila 2013. za magazin Mens Health, a nagađa se da bi se mogle vidjeti i njene toples fotke, objavljenje netom prije nego što se udala za Harryja. Iako Kensingtonska palača tvrdi da su fotografije montirane i ukradene, dostupne su na internetu širokoj publici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara