Kate Hudson u zagrljaju Lancea Armstronga, Owen Wilson obilazi striptiz klubove

NAKON što je u medije prošlog tjedna procurila vijest o njezinom prekidu s Owenom Wilsonom, glumica Kate Hudson viđena je u zagrljaju sedmerostrukog pobjednika Tour de Francea, biciklista Lancea Armstronga u čijem je društvu boravila na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu, a nakon što su večer prije viđeni kako se maze i ljube na zabavi Dolce&Gabbane otišli su i na izlet brodom u susjednu državu Monaco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Lance i Kate svoju su vezu započeli na privatnoj zabavi u New Yorku gdje, kako kažu sudionici iste zabave, nisu skidali ni pogleda ni ruke jedno s drugoga. "Oni se znaju već neko vrijeme, jer je Lance Owenov jako dobar prijatelj. Kada je Kate bila s Owenom, Lancea je upoznala jako dobro, ali počeli su hodati tek nedavno, nakon njezina prekida s Owenom i željeli su da njihova veza ostane tajna", ispričala je Kateina prijateljica.

Ovo je bilo prvo javno pojavljivanje novopečenoga para otkada je Kate još jednom prekinula s Owenom Wilsonom, najboljim Lanceovim prijateljem koji se zbog glumice prošle godine pokušao ubiti. Lanceu je ovo, međutim, već drugi put da "krade" Owenovu djevojku. Glumac je tri godine bio u vezi s pop pjevačicom Sheryl Crow, a nakon njihovog prekida na scenu je stupio Lance koji se ubrzo zaručio za Sheryl s kojom se krajem 2006. godine i razveo. "Kate i Lance hodaju već nekoliko tjedana i njoj je bilo jako smiješno što su mediji pisali kako su se ona i Owen zaručili kada je stvarnost bila sasvim drugačija. Kate uživa u Lanceovom društvu i nikada nije bila sretnija", ispričala je njezina prijateljica.

A dok glumica uživa u Lanceovom zagrljaju, Owen svoju tugu zbog prekida liječi odlaskom u striptiz klubove gdje promatra plavokose plesačice koje su nalik na Kate Hudson. U striptiz klubu viđen je prošloga tjedna, a u njemu se zadržao čak četiri sata. "Bio je jako loše volje i izgledao je potpuno rastreseno. Pio je pivo i gledao utakmicu na televiziji, a razbudio se tek kada je u kubu počela parada od 75 polugolih žena. Neke od njih unajmio je da mu plešu i bilo je očito da mu se sviđaju samo plavuše, nalik na Kate. Jednoj je dao napojnicu od sto dolara", ispričao je posjetitelj tog noćnog kluba.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara