Kate Middleton: Cijelo vrijeme sam se brinula hoću li biti dobra majka

Kate Middleton: Cijelo vrijeme sam se brinula hoću li biti dobra majka
Foto: EPA

VOJVOTKINJA od Cambridgea Kate, supruga princa Williama, istaknula je važnost prvih godina života djeteta u podcastu objavljenom u subotu, kojim želi promicati veću brigu za djecu te dobi.

Kate je u 40-minutnom razgovoru za podcast Sretna majka, sretno dijete, koji ide već petu sezonu, rekla u povjerenju da se "cijelo vrijeme" brinula hoće li biti dobra majka, dodajući da "majke koje kažu da se ne brinu zbog toga zapravo lažu".

"Dovoditi u pitanje vlastite odluke, vlastito mišljenje i sve te stvari, to počinje čim dobiješ dijete", rekla je ta majka troje djece i dodala: "Potpuno sam podcijenila utjecaj i promjenu koju je to unijelo u naš život."

Po Kateinim riječima, za sposobnost da doista uživa u vremenu koje provodi s bližnjima može zahvaliti svojoj "predivnoj baki" koja "nam je posvećivala puno vremena, igrala se s nama, kuhala s nama i učila nas da radimo rukama".

"Velik dio tog iskustva pokušavam ponovno proživjeti sa svojom djecom", rekla je, zauzimajući se za to da se tom "prevažnom razdoblju" u odgoju djeteta, od "začeća do pete godine života", posveti više pažnje.

Kraljevski par ima troje djece: princa Georgea (6), princezu Charlotte (4) i princa Louisa (20 mjeseci). Oni su treći, četvrta i peti u nasljednom redu za britansku krunu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara