Kate Middleton objavila prvu osobnu poruku na Instagramu kraljevske obitelji

Kate Middleton objavila prvu osobnu poruku na Instagramu kraljevske obitelji
Foto: Instagram

VOJVOTKINJA od Cambridgea u nedjelju je prvi put na korisničkom računu Instagrama, Kensington Royal objavila osobnu poruku kojom je popratila niz fotografija snimljenih tijekom Williamova i njezina posjeta dječjem sirotištu u Lahoreu, za vrijeme njihova petodnevnog boravka u Pakistanu.

SOS Dječje selo, organizacija je koja u Lahoreu pruža dom i potporu za više od 150 mladih.

"Zajednica u SOS selu gradi se poput obitelji, najbolje moguće obitelji koju možete zamisliti... Obitelji u kojoj se zajedničkim snagama njeguju, vole i štite djeca o kojoj se ovdje skrbi. Ova ranjiva djeca, a mnoga iza sebe imaju brojne traumatične okolnosti, odrastaju u brižnom okruženju i u stanju su graditi kvalitetne odnose koji su im potrebni za njihov daljnji razvoj", napisala je vojvotkinja, potpisavši se ispod poruke jednostavnim - Catherine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

William i Kate u Pakistanu su boravili od ponedjeljka do petka. Pošto u četvrtak navečer nisu uspjeli napustiti Lahore, kako je planirano, par je odlučio posjetiti SOS selo. Tijekom posjeta sirotištu igrali su kriket s djecom te izrađivali figurice i slikali s njima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Štićenici sirotišta njihovoj su djeci poslali poklone, među kojima i palice za kriket, koje su, kako su u šali zamijetili - veće od njihova mlađeg sina, Louisa.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kate je navodno svoje asistente u četvrtak pitala mogu li još jednom posjetiti selo pošto njihov zrakoplov toga dana zbog snažne oluje nije uspio sletjeti u Islamabad, već se morao vratiti i prisilno sletjeti u Lahore, početnu točku putovanja.

Kratko putovanje koje je trebalo trajati 25 minuta produljilo se na neugodna dva sata u zraku, no Kate i William dan su iskoristili za ponovni posjet SOS Dječjem selu u Lahoreu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara