Kate otkrila kako je zaista bilo izaći pred fotografe par sati nakon porođaja

Kate otkrila kako je zaista bilo izaći pred fotografe par sati nakon porođaja
Foto: Guliver Image/Getty Images

KATE Middleton u velikom je intervjuu progovorila o trudnoći, porođaju i majčinstvu. Vojvotkinja je otkrila da se suočavala sa strahovima kao i svaka trudnica, a otkrila je i kako je bilo prolaziti kroz stvari kroz koje ne prolazi gotovo nitko na svijetu. Nakon sva tri porođaja Kate je izašla pred bolnicu i fotografirala se s bebom i suprugom te je priznala kakav je to zaista osjećaj bio.

"Neću lagati, svijest o tome da ću nakon porođaja izaći pred sve te ljude je bila pomalo zastrašujuća. I William i ja smo bili svjesni da su svi uzbuđeni zbog porođaja i drago nam je bilo imati toliku podršku javnosti", kazala je Kate.

"Bilo nam je zapravo jako bitno da možemo podijeliti tu radost na taj način. Međutim, bili smo novopečeni roditelji, nesigurni i neiskusni, te je bilo prilično izazovno držati novorođenče tamo. Bile su pomiješane emocije", zaključila je Kate.

Kate je dan nakon prvog porođaja s bebom Georgeom izašla pred fotografe, dok je s drugom i trećom bebom pred javnost izašla već nakon nekoliko sati. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara