Kate Winslet: Osjećam se moćno i snažno otkako sam se razvela

Foto: JLP

KATE WINSLET komentirala je svoj status slobodne žene otkako je nedavno okončala sedmogodišnji brak sa Samom Mendesom. Otkako je slobodna, osjeća se moćnom. Nakon što se rastala od Mendesa, kratko je vrijeme provela i u vezi s manekenom Louisom Dowlerom, no sada je prigrlila samoću.

"Stvarno me osnažuje ova situacija. Meni je jako, jako čudno provesti sama neke trenutke. Nisam naviknula na samoću i ne radi se samo o vezama. Veliku ulogu igra i činjenica da sam odrasla u velikoj obitelji. Nikad nisam bila sama, a budući da imam dvoje djece, i sada sam većinu vremena sama. No, sviđa mi se i samoća. Ponekad stvarno moram biti sama, i veliko je iznenađenje za mene što mi se sviđa takva situacija", rekla je Kate u intervjuu za Vogue.

Otkrila je i da je nakon razvoda odbila otići na psihoterapiju te je odlučila osloniti se na vlastitu intuiciju. "Jedan od razloga zbog kojih nikad nisam odlazila kod terapeuta je i taj što smatram da nitko umjesto mene ne može popraviti neke stvari, već se moram sama srediti", izjavila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara