Kawasaki 3P - rockerski udar na Doru

NAKON više od devet godina “demo staža”, odlični zagrebački rockeri Kawasaki 3P na najbolji način izlaze na svjetlo dana. Naime, po prvi put u povijesti izbora za hrvatskog predstavnika na Dori pojavit će se jedan punk-rock bend - Kawasaki 3P.

Žestoki rockeri uskoro će javno i vrlo bučno potpisati ugovor s diskografskom kućom Dancing Bear, koja se odlučila prodrmati domaću scenu novim snagama rock & rolla.

To je za Kawasaki 3P i prva velika prezentacija hrvatskoj javnosti, a svojom će pjesmom i stavom zasigurno prodrmati uštogljenu i monotonu manifestaciju kakva je Dora.

Svjetska premijera prvog singla sa budućeg albuma, pjesma "Antonija", koja je i jedan od favorita ovogodišnje Dore, dogodila se u petak 21. veljače u eteru Radija 101.

Koliko je nastup jednog punk-rock benda na eurovizijskom natjecanju neobična pojava, govori i činjenica da je latvijska državna televizija zatražila intervju s Kawasaki 3P–om, a bend je već dao intervju za službeni site ovogodišnjeg izbora za pjesmu Eurovizije, koji će se održati u latvijskom gradu Rigi.

Objavljeni intervju na siteu Eurovizije možete pročitati ovdje.

Po našim saznanjima, to je jedini hrvatski predstavnik koji je već zakoračio na ovogodišnju Euroviziju pojavivši se na njihovim stranicama, pa se nadamo da će i uz vašu pomoć telefonskim glasovanjem stvarno i doći do nje te predstaviti Hrvatsku kao veselu i duhovitu rockersku zemlju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara