Keanu Reeves: Nadam se da će se parovi nakon mog novog filma dobro poseksati

Keanu Reeves: Nadam se da će se parovi nakon mog novog filma dobro poseksati

Foto: JLP

KEANU REEVES želi da njegov novi film "Henry`s Crime" potakne ljude na seks. "Nadam se da će uživati u priči i smijati se. Zapravo, nadam se da će se poslije lijepo i romantično poseksati", kaže glumac, koji u filmu glumi zaposlenika na naplati cestarine. Keanua u komediji uvuku u pljačku banke te nakon toga završi u zatvoru, a glumac kaže da mu je priča fantastična. Osim njega, u filmu glumi i James Caan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Keanu je komentirao i nedavni slučaj kada je jedna obožavateljica iz Kanade tvrdila da je on otac njezinog djeteta. DNA test je njezine navode porekao, a Keanu kaže da mu je to iskustvo bilo "grozno". "To je bilo najluđe što mi je ijedan fan ikada napravio. Morao sam na sud, bilo je grozno", kaže glumac.

Keanu je od prošle godine navodno u vezi s Charlize Theron, a par bi se mogao po prvi put zajedno pokazati u javnosti i priznati da su zajedno sljedećeg tjedna. Tada putuju u Veliku Britaniju, gdje će Charlize snimati dramu "Prometheus", a on film "Ronin 47". Charlize je sama od kada je prošle godine prekinula sa Stuartom Townsendom, a Keanu je posljednju javnu i dugotrajnu vezu imao s Jennifer Syme, koja je poginula u automobilskoj nesreći 2001. godine, dvije godine nakon što se paru rodilo mrtvo dijete.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara