Keanu Reeves rekao jedinu istinu o tome što se događa nakon što umremo

Keanu Reeves rekao jedinu istinu o tome što se događa nakon što umremo
Screenshot: YouTube

KEANU REEVES nije čovjek od puno riječi, ali kad progovori, svaka mu je točna.

U petak navečer glumac je gostovao u The Late Showu Stephena Colberta te je govorio o nadolazećim projektima poput Johna Wicka 3. U jednom trenutku razgovor je skrenuo na filozofiju i našu smrtnost. Nakon što je Reeves iznio svoje veoma jednostavno mišljenje o smrti, voditelj je deset sekundi šutio.

Taj dio razgovora počinje nakon devete minute:

Reeves je objašnjavao zaplet filma Bill & Ted, u kojem o dvojici glavnih likova i njihovoj sposobnosti da napišu Wyld Stallynsovu pjesmu ovisi cijeli svijet.

"Ako ne uspiju, to je kraj cijelog svemira, to je kraj vremensko-prostornog kontinuuma", rekao je Reeves.

Iznenada je voditelj odlučio pitati: "Što misliš da se događa kad umremo, Keanu?"

Glumac je promislio pa odgovorio: "Znam da ćemo onima koji nas vole nedostajati."

Otac ga je napustio kada je imao samo tri godine, a od tada se s obitelji često selio - promijenio je čak četiri srednje škole, a u to je vrijeme patio i od disleksije. 1993. godine njegov najbolji prijatelj, River Phoenix, umro je od posljedica predoziranja što je snažno utjecalo na Reevesa. "Bio je sjajan tip i izvrstan glumac. Tako smo se dobro slagali, strašno mi nedostaje, često mislim na njega", rekao je tada Reeves, kako prenosi MoviePlot.

1998. godine zatekla ga je još jedna tragedija - sa svojom tadašnjom curom, Jennifer Syme, čekao je dijete, no kćerkicu su izgubili u osmom mjesecu trudnoće. To je rezultiralo i prekidom, a samo godinu i pol dana kasnije Jennifer je poginula u automobilskoj nesreći.

Malo je poznata i činjenica da je Reeves zakonski skrbnik svoje sestre koja je oboljela od leukemije. Tijekom njezine borbe s opakom bolešću, glumac je pokrenuo i niz humanitarnih inicijativa i zaklada za liječenje leukemije, a često je donirao poveće svote bolnicama i kampanjama s istim ciljem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara