Keanu uočio natpis na travnjaku, još ga više obožavaju zbog onog što je napravio

Keanu uočio natpis na travnjaku, još ga više obožavaju zbog onog što je napravio
Foto: Twitter

VOZEĆI se na snimanje filma "Bill & Ted Face The Music" sa scenaristom Edom Solomonom, 54-godišnji Keanu Reeves ugledao je znak na travnjaku jedne obiteljske kuće. Odmah je shvatio da je namijenjen upravo njemu, a njegova gesta ostavila je bez teksta i društvo u autu i vlasnicu natpisa.

"Oduzimaš mi dah", pisalo je na znaku postavljenom na travnjak obiteljske kuće u Louisiani. Referenca je to na situaciju iz lipnja, kad je slavnom glumcu tu istu rečenicu netko dobacio iz publike, a on je odgovorio "svi vi oduzimate dah" i postao viralan.

Keanu se zaustavio i upoznao vlasnicu natpisa, kao i njezinu čitavu obitelj. Na poruku koja ga je zatekla dodao je svoj autogram i poruku: "Stacey, ti oduzimaš dah." Njegov suputnik Ed Solomon sve je snimio i objavio na Twitteru.

Stacey je medijima rekla da je natpis odlučila staviti kad je doznala da Keanu snima film u njezinu susjedstvu. O neočekivanom susretu pohvalila se i na Twitteru. "Jučer mi se ostvario san! Znali smo da Keanu Reeves snima u našoj ulici, moj sin je predložio da postavimo natpis i to smo i učinili. Nekoliko se automobila zaustavilo, ali onda se zaustavio on. Stvarno se zaustavio. O moj Bože", napisala je ushićena Stacey.

Ni tri dana nakon susreta nije se uspjela smiriti. "Srce mi lupa već danima. Obožavamo njegove filmove 20 godina, ako ne i više", priznala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara