Keanuu Reevesu odgođen let, a njegovo ponašanje oduševilo je fanove

Keanuu Reevesu odgođen let, a njegovo ponašanje oduševilo je fanove
Foto: Instagram

NAKON što mu je odgođen let, glumac Keanu Reeves bio je primoran voziti se autobusom, no to mu nije teško palo, a svojim dobrim raspoloženjem i opuštenošću oduševio je obožavatelje koji su se vozili s njim. Mnogi su iskoristili trenutak kako bi se fotografirali s kanadskom zvijezdom, a taj trenutak podijelili su na društvenim mrežama. 

Zrakoplov kojim je Reeves putovao iz San Francisca u Los Angeles zbog određenih problema morao je sletjeti u Bakersfieldu, gdje je putnike dočekao autobus. Kada su se putnici i glumac ukrcavali, 54-godišnjak nije mogao ostati miran pa se šalio s ostalim putnicima i čitao im nepoznate i zanimljive činjenice o mjestu u kojem su nenadano završili.

Svojim ponašanjem i simpatičnom gestom oduševio je obožavatelje. "Druge poznate zvijezde sigurno bi tražile posebne uvjete, ali vidi se da Keanu nije jedan od njih. Oduvijek je bio, a i ostao drugačiji od ostalih", jedan je od komentara korisnika društvenih mreža na kojima su se zapisi ovog događaja ubrzo proširili i postali hit.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara