Keira Knightley na snimanju novog filma prisutne oduševila pjevanjem

U SVOM novom filmu "The Edge of Love" u kojem glumi uz Siennu Miller, Keira Knightley je snimila scenu u kojoj je morala pjevati pjesmu "Blue Tahitian Moon", pa je britanska zvijezda tako pokazala da joj gluma nije jedini talent. "Pohađala sam lekcije pjevanja zato što ne znam pjevati. Scena koja je prikazana na filmu je prava, ono sam doista ja pjevala. Ispred mene bilo je stotinjak statista, bilo mi je strašno neugodno ali morala sam to otpjevati. Nikada me u životu nije bilo tako strah. Ne znam kako pjevači toodrade, ali ja to više nikada neću ponoviti. Ne želim biti rock zvijezda", ispričala je 23-godišnja glumica.

Osim pjevanja, Keira u filmu glumi ženu upetljanu u ljubavni trokut sa Siennom Miller i Matthewom Rhysom, a film će se prvi puta publici predstaviti za mjesec dana kada će se premijerno prikazati na Edinburghškom filmskom festivalu na kojem će nazočiti Keira, Siena i redatelj filma John Maybury. "The Edge of Love" govori o dvije velike žene u životu Dylana Thomasa.  Knightley tumači ulogu Vere Phillips, Dylanove prijateljice iz djetinjstva i ljubavnice, dok Sienna glumi njegovu ženu Caitlin MacNamaru. Radnja je smještene u drugi svjetski rat, a scena u kojoj Keira pjeva odvija se u podrumu dok se vani odvija njemačko bombardiranje Britanije.

Direktorica Edinburghškog filmskog festivala, Hannah McGill, priznala je da "obožava" film. "Ne mogu biti sretnija što ću ovaj cijenjeni festival otvoriti seduktivnim i fascinantnim filmom u kojem glume neke od najkarizmatičnijih mladih glumica i kojega je režirao izvrsni John Maybury. Ovo je film kojega ja osobno obožavam, i njegovo predstavljanje ovdje biti će pokazatelj da smo predani inteligentnim, strastvenim i uzbudljivim filmovima", izjavila je McGill.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara