Keira Knightley priznaje da ne zna pjevati, ali snima album prvijenac

Keira Knightley priznaje da ne zna pjevati, ali snima album prvijenac

SUPARNIŠTVO Scarlett Johansson i Keire Knightley nastavit će se, po svemu sudeći, i na glazbenom tržištu - nekoliko mjeseci nakon što je zamamna plavuša najavila kako se baca u pjevačke vode, isto je najavila i 22-godišnja ljepotica Keira, koja će početkom ljeta izdati svoj debitantski album, kao dodatak filmu kojeg upravo snima.

"The Egde of Love" naziv je novog filma o pjesniku Dylanu Thomasu, a jednu od glavnih uloga u njemu ima trenutno najpopularnija britanska glumica Keira Knightley. Pjesme koje će otpjevati u filmu, uz još nekoliko novih uradaka, naći će se na njezinom CD-u prvijencu, kojeg će glumica, iako i sama priznaje da ne zna pjevati, izdati za nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U filmu Keira glumi Thomasovu ljubavnicu Veru Phillips, koja zbog ljubavi prema velškom pjesniku u vrijeme Drugog svjetskog rata riskira život. "Ne znam pjevati. Na nekoliko satova na kojima sam bila mislim da sam melodiju uspjela pratiti samo jednom", svojedobno je izjavila o svom glazbenom talentu, a o novom projektu još se nije javno očitovala.

Keira je na različite načine uključena u novi filmski projekt - osim što glumi i pjeva, majci Sharman MacDonald pomogla je u pisanju scenarija. Film je režirao John Maybury, a uz Keiru, u njemu se pojavljuju Matthew Ryhs i Sienna Miller, koja baš kao i u privatnom životu (naravno, ako je vjerovati britanskim tabloidima) glumi njezinu najveću suparnicu.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara