Keira odbila pokazati guzu, ali s pokazivanjem grudi nema problema

PRELIJEPA mlada britanska glumica nema problema s pokazivanjem svojih grudi, ali je zato jako sramežljiva kada treba pokazati guzu.

U filmu "The Jacket", u kojem glumi depresivnu ženu koja se zaljubljuje u ratnog veterana, Keira je pokazala svoje grudi. Za potrebe svog drugog filma "Domino" je, pak, unajmila dvojnicu za scene u kojima se prikazuje njena guza.

"To je jedna od onih ženskih stvari, znate?" - jednostavno je objasnila glumica činjenicu da se srami pokazati svoju stražnjicu, ali ne i svoje grudi.

Keira u filmu glumi Domino Harvey, bivšeg modela, koja napušta karijeru i posvećuje se hvatanju kriminalaca. Činjenica da na jednom od svojih tajnih zadataka mora biti striptizeta, za glumicu je bila pomalo problematična.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je organizirana audicija na kojoj je sama glumica izabrala svoju dvojnicu. Radi se o Roberti Lorince, 28-godišnjoj bivšoj rumunjskoj balerini koja radi kao striptizeta u Las Vegasu.

"Te cure imaju fantastične guze. Nakon što sam ih vidjela shvatila sam da nema šanse da se moja pojavi u filmu. Hollywood je svijet snova pa im treba dati i takvu guzu." - izjavila je glumica.

Iako je za ulogu dobila 2.000.000 funti, odustala je i od scene u kojoj treba izvesti ples u krilu iako je posjećivala striptiz klubove i uzimala satove plesa. Razlog je bio taj što, kako sama kaže, "nije imala problema s gornjim dijelom, ali donji dio plesa nije nikako mogla svladati."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara