Kelly Rowland povećala sise kako bi stala u Beyoncein grudnjak

BIVŠA članica grupe Destiny's Child koja još uvijek čeka svojih pet minuta slave (koje će dobiti eventualno ako Beyonce odustane od glazbe) otvoreno je priznala da je povećala grudi, a za tu joj je odluku, kaže, trebalo nekoliko godina. "Bilo mi je dosta toga da nemam čime ispuniti grudnjak", kaže Kelly Rowland.

"Nisam htjela pretjerivati. Vidjela sam jedan top modne kuće House of Dereon (vlasnice su Beyonce i njezina majka Tina, op.a.), samo sam željela popuniti njega. Nakon operacije sam ga stavila i izgledala predobro! Presretna sam, sad se osjećam potpuno", izjavila je Kelly Rowland, vlasnica hita "Dilemma" i nekadašnja članica Destiny's Childa.

Unatoč činjenici da su operacije grudi u svijetu šoubiznisa uobičajena stvar, Kelly je jedna od rijetkih poznatih osoba koja bez problema govori o svom estetskom zahvatu. "To je odluka koju sam donijela samo za sebe. Sviđa mi se, i to je jedino što se računa. Mladim ljudima želim poručiti da dobro razmisle prije ovakvih zahvata, kako kasnije ne bi požalili", zaključuje Kelly, koja je nedavno izdala drugi samostalni album.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

D.K.
Foto: Egotastic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara