Kendall golišavom fotkom skupila više od milijun lajkova, a onda je otkrivena velika prevara

Kendall golišavom fotkom skupila više od milijun lajkova, a onda je otkrivena velika prevara

Foto: Instagram

KENDALL JENNER objavila je na Instagramu fotografiju djevojke koja leži gola na konju, a obožavatelji su potpuno poludjeli. Fotka je u kratkom roku prikupila više od milijun lajkova i sto tisuća komentara, prenijeli su je brojni svjetski mediji, a ubrzo se počelo nagađati hoće li ovo postati najlajkanija fotografija svih vremena. Podsjetimo, upravo je Kendall vlasnica trenutno najlajkanije fotografije na Instagramu.

Iako je internet pun fotografija golih djevojaka, ova je prikupila milijun lajkova, a očito je da je razlog za to činjenica da su ljudi mislili da lajkaju fotografiju Kendall Jenner.

No na fotografiji nije polusestra Kim Kardashian, već francuska manekenka Elisa Meliani, koja je prva objavila svoju fotografiju još prošle godine, a skupila je samo 1944 lajka.

Kendall je preuzela fotografiju, bez navođenja izvora ili manekenke na njoj. Čini se da zbog toga neće imati većih problema, jer je Elisa oduševljena što je slavna članica klana Kardashian-Jenner objavila njenu fotografiju.

 

Waouuu ! Me and my horse on Kendall IG ❤ @kendalljenner #blessed

Fotografiju objavljuje Elisa Meliani (@elisajazz)

Daleko zanimljiviji su ipak komentari koje je fotografija izazvala na Twitteru.

"Je li to konj ili Kim Kardashian?", samo je jedan u nizu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara