Kendall otkrila zašto se ne uklapa među ostale Kardashianke

Kendall otkrila zašto se ne uklapa među ostale Kardashianke
Foto: Instagram

IAKO je jedna od najplaćenijih manekenki današnjice i članica jedne od najpoznatijih obitelji svijeta, Kendall Jenner priznala je da je ponekad nesretna baš zato što je članica te obitelji.

Za razliku od privatnih života njenih sestara i polusestara, njen nije kaotičan, a nije baš ni oduševljena idejom da izlaže svoju privatnost u obiteljskom reality showu Keeping Up With The Kardashians.

U studenome prošle godine priznala je da joj je u djetinjstvu bilo teško jer je mlađa sestra Kylie bila popularnija od nje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

"Često sam u svojoj sobi plakala jer je Kylie imala puno prijatelja i nisam znala što da radim. Mislila sam da nikad neću imati prijatelje", priznala je.

Progovorila je i o činjenici da fizički ne nalikuje sestrama. Kako kaže, kad je bila mlađa, osjećala se kao crna ovca u obitelji jer je jedina bila bez oblina.

"Moje sestre imaju mnogo veće obline. One imaju velike grudi, ja ih nemam. Kad sam bila mlađa, mršava curica, mislila sam da bih trebala izgledati više seksi, poput njih", rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Dodala je i da se sad osjeća drugačije kad se usporedi sa sestrama.

"Mislila sam da nisam slična njima. Imam drugačiju vibru. Volim raditi drugačije stvari", rekla je.

Ranije je priznala da više voli vrijeme provoditi u prirodi, dok njene sestre vole šminku i odjeću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara