Kesoviju razbjesnio prizor s Dolca: Šetaju bez zaštite, glasno pričaju i pljuju

Kesoviju razbjesnio prizor s Dolca: Šetaju bez zaštite, glasno pričaju i pljuju
Foto: Instagram

TEREZA KESOVIJA i sama spada u rizičnu skupinu te je zbog toga situaciju koja je nastala zbog koronavirusa od samog početka shvatila veoma ozbiljno.

Pjevačica na svom Instagram profilu često objavljuje videa iz izolacije. Kesovija je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkrila da joj najteže pada neodgovornost pojedinaca u ovom kriznom vremenu.

"Nedavno sam vidjela na HRT-u slike s tržnice Dolac: dva starija gospodina nonšalantno šeću tržnicom s rukama na leđima. Ni maske ni rukavice, usput glasno pričaju i pljuckaju. Mladi novinar zaustavi jednog od njih pitanjem: Zašto nemate masku i rukavice?, na što ovaj prilično drsko odgovori: A zašto? Tko ste vi i čime se bavite da bih ja vama morao odgovoriti?", ispričala je pjevačica i dodala kako bi liječnike koji se ne pridržavaju uputa također trebalo upozoriti na posljedice takvog ponašanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Karantena.... Dan 14-ti .... I patkice su p(r)oletjele. One gumene 😃 🦆 #ostanidoma 💞

Objavu dijeli TEREZA KESOVIJA -OFFICIAL (@terezakesovijaofficial)

Kesovija je komentirala i nedavni potres u Zagrebu, a osvrnula se i na otkazivanje Eurosonga.

"Jesmo li išta naučili od ove tragične situacije? Jesmo li svjesni da nam dobre bolnice nedostaju? Mnoge od njih su stradale u nedavnom potresu pa su tako rodilje iz Petrove bolnice s tek rođenom dječicom morale biti na otvorenom i kasnije su upućene u šatore", upozorila je.

"Sve ovo će proći jer proći mora. Žrtava ima i bit će ih još, ali treba gledati s optimizmom na vrijeme koje dolazi. Eurosong će se održati sljedeće godine i oko toga ne vidim dramu", dodala je pjevačica.

Rekla je kako se ne brine za glazbenike jer su uvijek bili snalažljivi te da je sigurna kako će nadoknaditi propušteno. Naglasila je i kako je putem društvenih mreža u stalnom kontaktu sa svojim obožavateljima te da će ih na vrijeme obavijestiti o svim budućim projektima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara