Kidman ponovno na pozornici londonskog West Enda

HOLLYWOODSKA glumica Nicole Kidman, koju su kritičari proglasili ´čistom kazališnom Viagrom´ prigodom prvog pojavljivanja na londonskoj pozornici prije četiri godine, mogla bi se ponovno vratiti na daske West Enda iduće godine.

Kidman je trenutno u pregovorima s redateljem Trevorom Nunnom o ulozi u drami Henrika Ibsena ´Dama s mora´, koja će se iduće godine prikazivati u kazalištu Almeida.

´Ne mogu potvrditi vode li se pregovori, ali Trevor je doista razgovarao s Nicole o ulozi u Ibsenovoj drami´, kazala je glasnogovornica kazališta Almeida.

Britanske su novine izvijestile kako je Nunn predložio Nicole Kidman da se pojavi u njegovoj adaptaciji Ibsenove drame još prije godinu dana, ali se tome ispriječio raspad njezina braka s Tomom Cruiseom uz prepun raspored snimanja.

No, Kidman nije skrivala želju da se jednom ponovno vrati na londonsku pozornicu, gdje je zaradila jednoglasne pohvale kritičara za nastup u ´Plavoj sobi´ 1998. godine.

Njezin je uspjeh na londonske pozornice privukao čitav niz holivudskih zvijezda, među kojima Kathleen Turner, Kevina Spaceyja, Madonnu, Gwyneth Paltrow, Daryl Hannah i Brendana Frasera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara