Kim priznala: "Muž mi je dao milijun dolara samo da ne odradim ovaj posao"

Kim priznala: "Muž mi je dao milijun dolara samo da ne odradim ovaj posao"
Foto: Instagram

KIM KARDASHIAN na konferenciji New York Times DealBook progovorila je o poslovnoj situaciji u kojoj je odlučila odbiti suradnju s jednim brendom samo zbog supruga Kanyea Westa.

"Bio je taj neki modni brend, zapravo nekoliko njih, i oni bi svaki put iskopirali Yeezy, boje, dizajn... Uglavnom, taj jedan brend mi je ponudio milijun dolara za jednu objavu na Instagramu. Pomislila sam - ok, ovo će biti lako. Trebala sam odabrati odjeću, bilo što što mi se svidi, to je zaista trebala biti veoma lagana objava", ispričala je Kim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

No, kad je o ponudi obavijestila Kanyea, on ju je zamolio da to ne učini. "Zamolio me da to odbijem, iz poštovanja. Rekao mi je da misli da ne bih trebala raditi s njima jer kopiraju sve njegovo", objasnila je Kim.

"Potpuno sam ga razumijela i bez dvojbe sam ih odbila. A onda, na Majčin dan, Kanye mi je uručio kuvertu s čekom od milijun dolara. 'Hvala ti što nisi objavila za drugi brend', pisalo je uz ček. "A uz to, i ne znam smijem li uopće ovo govoriti, ponudio mi je i ugovor da postanem suvlasnica Yeezyja. Postoji moć u tome da nekad kažete ne", zaključila je Kim koja je na konferenciji na kojoj je ispričala tu priču gostovala upravo u društvu Kanyea i svoje majke Kris Jenner.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara