Kindl nakon ispadanja iz showa: "Omalovažava se one koji ne štancaju hitove"

Kindl nakon ispadanja iz showa: "Omalovažava se one koji ne štancaju hitove"
Foto: Instagram

IVANA KINDL na Instagramu je podijelila fotografiju s nastupa u emisiji "Zvijezde pjevaju" u kojoj su ona i Krešimir Sučević Međeral izvodili njezin hit "Sve istine i laži", nakon čega su napustili natjecanje. Glazbenica je taj trenutak iskoristila kako bi se oprostila od natjecanja, ali i podijelila svoje mišljenje o glazbenoj industriji i publici.

"Znam da su mnogi očekivali da ćemo izvesti 'Utjehu', moj najveći hit, ali to bi bio jednostavno preveliki zalogaj. Zato je Krešo odabrao 'Sve istine i laži'. Pjesma je prije godinu i pol postala radijski hit, bila je među pet najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, punih mjesec dana bila je na tronu ljestvice HR Top 20 na HR2, proglašena je hitom mjeseca", podsjetila je Ivana u opisu fotografije te objasnila zašto je istaknula svoj uspjeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Kindl OFFICIAL (@ivanakindl)

"Važno mi je da se to zna jer, iako je danas sve dostupno, glazba se kod nas definitivno više cijenila u vremenima 'nedostupnosti'. Nije bilo toliko kalkulacija, nisu se svakodnevno puštale isključivo hitčine već sve što je bilo dobro i kvalitetno", objasnila je te zaključila kako imati pristup svemu samo jednim klikom ipak nije toliko dobro.

"Radijski hitovi, veliki ili mali, dolazili su do slušatelja. Danas radio više nije relevantan koliko je bio prije, internet je preuzeo sve. Zato mnoge predivne pjesme ne mogu doći do svekolikog slušateljstva i ostanu ispod radara. Zato se često omalovažaju oni koji ne štancaju hitove. To nije poanta bavljenja glazbom, hitovi su ionako za hititi, rekao bi Arsen. Sveopća dostupnost učinila je to da su ljudi generalno postali nedostupni i nezainteresirani, nije li to ironično?" zaključila je Kindl te tako pokušala osvijestiti javnost o važnosti kvalitetne glazbe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Kindl OFFICIAL (@ivanakindl)

Ivanini obožavatelji u komentarima su izrazili žalost što su ona i Krešo ispali u posljednjoj epizodi. "Bili ste bolji od Tare i Dine", dodao je jedan od njenih pratitelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara