Kinez usred preobrazbe u ženu zavarao žiri i postao missica

Kinez usred preobrazbe u ženu zavarao žiri i postao missica

ŽIRI izbora Miss Kine za Miss Universe u mladom Kinezu Xiu Xiaoxingu nije prepoznao muškarca, jer se kandidat na izbor prijavio usred preobrazbe u ženu, a "projekt" je stao jer je njegov plastični kirurg bankrotirao. Xiaoxing je bio toliko uvjerljiv da je ponio titulu Miss fotogeničnosti, a da je riječ o muškarcu, žiri je shvatio tek nakon proglašenja pobjednika.
 
Ovaj muškarac trenutno je, kako kaže, ''zaglavljen između muškaraca i žene'', iz razloga što je njegov plastični kirurg bankrotirao. Organizatori ovog natjecanja pretpostavili su za je Xie žensko, ali se ispostavilo da je on tek na putu da postane žena - nedostaje mu još nekoliko operacija.

Klinika Fashion Beauty Plastic Surgery ponudila mu je potpunu promjenu spola u zamjenu da ih promovira. Nakon što je napravio prvi dio operacija, povukao se u osamu da sredi neke osobne probleme, a na njegovu nesreću, dok je razmišljao, oni su bankrotirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Xie sada ne može dobiti ni posao jer nema osobnu iskaznicu iz razloga što ne zna kojeg je spola - njegova jedina nada na kraju svega ostaje pronaći način da završi operacije i postane žena u potpunosti.

T.Ž.
Foto: Ananova

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara