Kirinova Hana: OTV od voditeljica traži da se ponašaju kao kurve!

HANA TABAKOVIĆ, novinarka Otvorene televizije koju su mediji prije pola godine linčovali zbog navodnog ljubovanja s bivšim ministrom i "kraljem Jubitoa" Ivicom Kirinom, odlučila je reći "zbogom" OTV-u i preći na neku drugu televiziju (spominje se TV Pink) koja će joj ponuditi "bolje pare i uvjete".

"Još mi je svega pet ispita preostalo do kraja fakulteta novinarstva, stoga je jedna stvar definitivna - na OTV se ne vračam niti pod razno! Problem nisu samo financije već međuljudski odnosi. Osoba koja mi je bila nadređena i producent nema završenu niti osnovnu školu i takvu si stvar ja kao osoba s visokom stručnom spremom neću dopustiti!", rekla je ogorčena Hana Tabaković koja jedva čeka da se riješi OTV-a i potpiše prekid ugovora.

"Nadređeni je tražio od voditeljica da se ponašaju doslovce kao kurve - da su razgolićene i da vrište na mikrofon", naglasila je Hana kojoj, očigledno, uloga "kurve" baš i nije ležala.

Željko Mitrović osobno zvao Hanu na TV Pink?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon tri godine provedene na OTV-u mogu samo reći kako je to bilo dobro iskustvo i dobra škola koju nikad ne bih ponovila. Jedini čovjek kojeg tamo cijenim, smatram svojim uzorom i zahvaljujem na svemu što me naučio je Romano Bolković, institucija novinarstva u Hrvatskoj!", kaže Hana. 

Tvrdi kako ju je Romano naučio životu i poslu, pogotovo onom dijelu novinarstva koje podrazumijeva "pitanja u rukavicama". Iako još uvijek nije sigurno na koju će televiziji Hana Tabaković preći nakon što se "riješi OTV-a", šuška se kako se radi upravo o televiziji Pink i navodnom pozivu Željka Mitrovića.

"Što se tiče televizije Pink, vjerujte mi da mi nije jasan silni otpor naših ljudi protiv ulaska tako jedne velike televizije na hrvatsko tržište, a pogotovo dolazak Željka Mitrovića kojeg smatram sjajnom osobom. Stvorio je trinaest različitih programa za koje bih voljela raditi. Inače sam strastvena ljubiteljica televizije Pink, volim je gledati i svi programi su mi super. No, da se razumijemo, ništa još nije dogovoreno niti sam išta još potpisala", priznaje voditeljica.

L.V.
Foto:G.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara