Kirsten Dunst: Nisam narkomanka, samo sam bila u depresiji!

POTAKNUTA brojnim napisima o borbi s ovisnošću, glumica Kirsten Dunst odlučila je reagirati, pa je za E!Online objasnila kako je u rehabilitacijskom centru Cirque Lodge boravila iz sasvim drugih razloga. Ipak, Kirsten Dunst nije znala objasniti fotografije na kojima je posve jasno da jedan noćni klub napušta mrtva pijana, a svoje "smušeno stanje", navodno i medicinski zabilježeno kao depresiju, pravda umorom i prekidom ljubavne veze.

"Nisam u Cirque Lodgu bila zbog alkohola ili droge. Prijavila sam se tamo zbog depresije. Imala sam neke probleme i pronašla sam mjesto na kojem se takve stvari rješavaju. Sretna sam i povlaštena što imam sredstva za takvo nešto", izjavila je glumica kako bi stala na kraj pričama o njezinoj "dugogodišnjoj borbi s opijatima" zbog koje joj, pišu neki tabloidi, propadaju brojni poslovni angažmani.

"Moji bliski prijatelji savjetovali su mi da se odem negdje odmoriti, a doktor mi je preporučio Cirque Lodge", objašnjava glumica i dodaje kako u cijeloj priči zapravo "nema priče". Njezini prijatelji potvrđuju priču, ali kažu kako je za Kirstenino loše psihičko stanje dobrim dijelom zaslužan bolni prekid veze. U kolovozu prošle godine Kirsten je, naime, prekinula s frontmanom grupe Razorlight, Johnnyjem Borrellom, a priča koja prati prekid kaže da je pjevač ostavio glumicu, i to na vrlo ružan način.

Rekao joj je, naime, da se vraća u London i kako od nje želi "da u potpunosti nestane iz njegovog života". Prijatelji glumice kažu kako ju je to potpuno shrvalo, a nedostatak odmora i odgovornost prema već dogovorenim angažmanima uzeli su svoj danak. Kirsten Dunst istaknula je kako je sad "sve u redu" te kako se vratila pred kamere - u New Yorku trenutno snima film "All Good Things".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara