Knjiga stara 300 godina (od čega je 250 bila zabranjena) nudi ozbiljno poremećene savjete o seksu

Knjiga stara 300 godina (od čega je 250 bila zabranjena) nudi ozbiljno poremećene savjete o seksu

Screenshot: YouTube

NA JEDNOJ aukciji u Velikoj Britaniji naći će se rijetka knjiga koja datira iz 1720. godine, a za koju se tvrdi da "otkriva tajne seksa". Te "tajne seksa" koje ona "otkriva" toliko su uznemirujuće i šokantne da je knjiga nekih 250 godina bila zabranjena, piše News.com.au.

Pod naslovom Aristotle’s Masterpiece Completed In Two Parts, The First Containing The Secrets Of Generation, knjiga stara skoro 300 godina bit će ponuđena na dražbi 27. ožujka. U njoj se nalazi niz seksualnih savjeta, veoma živopisno opisanih, od kojih bi većinu zapravo trebalo potpuno ignorirati i nikad ne iskušavati. Ima tu i par sitnica koje zaista vrijede i danas, no u tragovima su.

Spominju se tu muškarci koji jedu vrapce za plodnost pa čak i bebe-čudovišta, a ovo su neki od najbizarnijih "savjeta" koje knjiga nudi:

Iz bestijalnosti se rađaju bebe-čudovišta

Ok, svi znamo da bestijalnost nije nešto što bi se trebalo događati, no razlozi koje knjiga navodi protiv bestijalnost dosta su drugačiji od onih koje imamo danas. Naime, u knjizi se tvrdi da iz bestijalnosti nastaju bebe hibridi između ljudi i životinja.

Uz to, knjiga je puna ilustracija "čudovišta" koji su "produkt ženina lijeganja sa zvijerima". Upravo je zbog tih ilustracija knjiga bila zabranjena do 1960-ih godina.

Lako možete odabrati spol vaše bebe

Knjiga navodi da parovi mogu jednostavno "naručiti" spol bebe koju žele. Tako bi žena, ako par želi djevojčicu, nakon seksa trebala leći na svoju desnu stranu, a ako žele dječaka, žena bi trebala leći na lijevu stranu. 

Želite djelotvornu spermu? Pojedite pticu 

Knjiga navodi niz recepata kojih bi se muškarci trebali pridržavati ako žele ojačati svoju plodnost. Golubovi, čaplje, vrapci samo su neke od ptica koje bi muškarci trebali jesti ako žele ojačati svoju spermu, a pomoći će im, navodi se u knjizi, i đumbir, repa te jaja.

Ženina mašta uzrokuje poremećaje u izgledu djeteta

Knjiga tvrdi da izgled djeteta u potpunosti ovisi o mašti majke. Zbog toga žena tijekom seksa mora maštati o tome da joj dijete ima, primjerice, ravan nos, pune usne i tako dalje... Ako tijekom seksa mašta skrene na nešto drugo, to će utjecati na izgled djeteta. Naravno, imaju savjet i za te "slobodoumne" žene - one bi se tijekom seksa trebale usredotočiti na svog muškarca pa će dijete nalikovati na njega, ako već ne mogu smisliti ništa bolje.

Muškarce bi trebalo slaviti zbog "dara života"

Ako ste trebali dokaz da je knjigu napisao muškarac, evo ga. Dakle, tu se navodi da su muškarci "čuda" te da bi trebali biti obožavani od strane onih podređenih njima. Pogađate, to su žene. Muškarčevo sjeme "obiluje duhom života", a žena je tu otprilike samo da nosi dijete.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara