Koncert Dine Merlina kao najljepši blagdanski poklon: Pripremljeno iznenađenje za obožavatelje u Zagrebu!

Foto: Press fotografije Agencija Polifonija

KONCERT kojeg će Dino Merlin održati u Areni Zagreb je najljepši poklon u blagdansko vrijeme za svakog od posjetitelja. Darovat će nam Dino puno ljubavi kroz svoje pjesme, ali i iznenađenja koje očekuju sve one koji dođu u zagrebačku Arenu.

Dino Merlin je u Bosni i Hercegovini glazbenik koji uživa kultni status, njegovo glazbeno stvaralaštvo dio je kulturne povijesti bosanskohercegovačkih naroda, ali i povijest ex jugoslavenskih naroda. Dvadeset sedam godina karijere, deset autorskih albuma, dva puta je predstavljao svoju zemlju na Eurosongu. Sve su to podaci kojima se može ponositi, ali Dino se prije svega ponosi svojom publikom.

Karijeru Dine Merlina obilježavaju pjesme uz koje su rasle i rastu generacije, pjesme uz koje oživljavamo slike naših radosti, ljubavi, rodnih mjesta, svih naših strahova proteklih decenija, ali i vjere i snage za neke nove početke. Većina hitova biti će 22. prosinca izvedena u zagrebačkoj Areni, bit će to retrospektiva dugogodišnjeg stvaralaštva ovog vrhunskog glazbenika. Vjerujemo da će i u Zagrebu najveća dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta obožavateljima Dinine glazbe i da ćemo svi zajedno pjevati i napuniti baterije pozitivnim emocijama i ljubavlju 22. prosinca 2011. godine.

"Kemija koja postoji između mene i publike je privilegija i radujem se susretu sa svojim zagrebačkim obožavateljima", kaže Dino Merlin.

U vrijeme darivanja, prvonagrađena je pobjednica natječaja kojeg je Dinin tim organizirao pod nazivom "Pošalji email i budi siguran da ćeš u Areni Zagreb čuti baš tebi najdražu pjesmu Dine Merlina". Upoznavanje, fotografiranje sa Dinom Melinom i dvije ulaznice za koncert koji će Dino održati u zagrebačkoj Areni 22. prosinca osvojila je Marija za svoju majku. Marijina priča "Božićna bajka za jednu predivnu ženu, moju jedinu stijenu i oslonac" je pobjednička priča:

"Dragi moji, kada pomislim na Dinu Merlina prvo čega se sjetim je moja mama. Ona ga jednostavno obožava! Uz njegove pjesme je slavila i tugovala, smijala se i plakala. On je bio uvijek njen "melem za dušu". U svojih 48 godina života nikada nije bila na koncertu, a sada bih je htjeli iznenaditi za Božić i pokloniti joj ulaznice i slikanje s njenim omiljenim pjevačem.

Ne želim da se ovaj mail pretvori u još jednu tužnu priču i jadikovku jer se ni ona nikada ne žali, nego je snažna i onda kada nikome nije jasno kako pa Vas lijepo molim da mi pomognete ispuniti ovu Božićnu bajku za jednu predivnu ženu, moju jedinu stijenu i oslonac.

Što se tiče izbora pjesme, svaka će biti dobra jer ih ona zna i voli sve. :)

"Da je tuga snijeg"

Ove pjesme se sjećam još od prije sedam godina. Uz nju se liječila kada ju je tata ostavio bez riječi nakon 25 godina braka s petero djece. Orila se po cijeli dan kroz kuću. Ona je zatvorenih očiju pjevala uz nju iz sveg glasa dok nam je spremala ručak jer ona je uvijek bila divna majka i mi smo joj uvijek bili na prvom mjestu bez obzira na sve tuge koje su je pritiskale. Stara kazeta, već milijun puta premotana i poslušana, prožvakana, ali ona je imala strpljenja ponovno ju osposobiti za slušanje. I tako nekoliko mjeseci. Svaki dan Dino Merlin, svaki dan iste pjesme, samo ona nije bila svaki dan ista, nego svakoga dana za milimetar bliže tome da preboli.

Ovim koncertom je želimo razveseliti i podsjetiti koliko je daleko dogurala, kroz što je sve prošla i na kraju izašla kao pobjednik, jednako jaka i neuništiva.
Moja braća i ja Vas molimo da nam pomognete razveseliti našu mamu za Božić s kartama za koncert i upoznavanjem njenog omiljenog pjevača!

Lijepi pozdrav i lijepe želje za nadolazeće blagdane, Marija i četiri brata (Mario, Stjepan, Ivan i Domagoj)"


Ne propustite zagrebački koncert 22.prosinca, i poklonite sebi i sebi dragim osobama najljepši blagdanski poklon. Neka i zagrebačka Arena bude ispunjena smijehom , pjesmom, ljubavlju i pozitivnom atmosferom baš kao i svi prostori u kojima je Dino Merlin dosada nastupao.

Ulaznice za prvi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb, mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, Dancing bear (Gundulićeva 7), Dallas(Teslina 16), Eventim ticket shop (Jurišićeva 2a) i online: www.eventim.hr

Cijene ulaznica su: parter 130 kuna, tribina dolje 150 kuna i tribina gore 130 kuna. U prodaji su i ulaznice za mjesta u VIP loži. Cijena mjesta u VIP loži je 700 kuna i uključuje parkirno mjesto u garaži Arene, izbor pića i catering kojim vam donosimo okuse grada iz kojeg Dino dolazi i u koji se zaljubimo čim ga jednom posjetimo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara