Koncert HR TOP 20: Festival pjesme, oskudnih haljinica i službenih pomirenja

"Za one koje to ne zanima, nisam u vezi sa Silvijom Marićem!" - odahnula je nacija nakon što je na pozornicu istrčala Ivana Banfić i obznanila svima da su navodi o njezinoj vezi s popularnim nogometašem ipak samo navodi. Ono što nas brine više od njezine veze sa Silvijom Marićem, Ivanina je "prođa" među modnim kritičarima. Karijera instruktorice fitnessa na pjevačici je, naime, toliko ostavila traga, da se i na pozornici počela pojavljivati u tajicama i sportskim majicama.

Nešto ženstvenija bila je oskudno odjevena Maja Šuput, koja je imala malih problema s uskom crnom haljinicom, pa je tu bilo i ispadanja grudi, no pravit ćemo se da to nismo vidjeli. Komičar Luka Bulić koji se na koncertu pojavio kao prezenter u imitaciji Olivera Dragojevića, Maji je udijelio kompliment da je "čista petica", što pjevačica nije prihvatila kao dovoljno dobru pohvalu, dok "čista petica" nije prerasla u "čistu desetku". Pjevačicu nezadovoljnu samo "čistom peticom" nije ni za kriviti, s obzirom da se radilo o povećoj investiciji u njezine "čiste desetke".

Što se službenog pomirenja tiče - dirljiva se stvar dogodila između Adonisa Ćulibrka, poznatijeg kao Boytronic i bivše pjevačice E.T.-a Ivane Ranilović Vrdoljak, poznatije kao Vanna. "Ovo je službeno pomirenje nakon mnogo vremena." - kazala je Vanna nakon što je tijekom njezina nastupa primila ružu od dotičnog gospodina koji slovi kao ne baš kulturan u ophođenju s novinarima, u što smo se i uvjerili.

No, zato smo razgovarali s novom pjevačicom E.T.-a, Katarinom, koja nam reče da je zadovoljna svojim dosadašnjim nastupima s grupom, te se nada da će opravdati povjerenje publike koja vjeruje u onaj E.T. koji je postojao u samim njegovim začecima, kada je Vanna svojim glasom (a tada i stasom) toj grupi utrla put među sam vrh hrvatske dance glazbe. Ekskluzivno doznajemo i to da Katarina nema dečka - ako ikoga zanima.

Najveće ovacije publike izazvao je Luka Nižetić u tandemu s kolegicom mu Lanom Jurčević. Njihova pjesma "Prava ljubav", s kojom su nastupili i na prošlogodišnjem Hrvatskom Radijskom Festivalu, definitivno je bilo najbolje glazbeno ostvarenje prošle godine, što su potvrdili i glasovi Indexovih čitatelja, koji su nedavno upravo tu pjesmu proglasili najvećim hitom prošle godine.

"Da, Luka mi je rekao na smo na Indexu proglašeni najboljima, to mi je jako drago čuti. Vjerovala sam u tu pjesmu od samog početka i drago mi je da ju je i publika prepoznala kao dobru." - kazala nam je Lana, a na naš komentar da ju naši čitatelji nerijetko komentiraju i kao jednu od najljepših Hrvatica, Lana se samo sramežljivo nasmiješila.

Svih dvadeset izvođača koji su nastupili na koncertu ( među njima i Toše Proeski, Thompson, Miroslav Škoro, Vesna Pisarović, Massimo, Hari Mata Hari, Oliver Dragojević, Magazin, i mnogi drugi), dobili su priznanje za svoja glazbena postignuća u posljednje četiri godine, uključujući i Tonyja Cetinskog, Gibonnija i Ninu Badrić koji nisu bili u mogućnosti nazočiti koncertu. Budući da se radi o događaju koji će se ubuduće održavati četiri puta godišnje, a kojega je ovaj put prenosila NovaTV, prezenteri su uglavnom bili i novinari i TV voditelji sa spomenute televizije, među njima i neizbježni Robach i Danchi (Zlatan Zuhrić Zuhra i Hrvoje Kečkeš) koji nisu štedjeli Luku Nižetića kada je ismijavanje bilo u pitanju, zatim Monika Kravić i Mirna Maras, Željko Pervan i drugi.

Galeriju fotografija s koncerta HR TOP 20 u zagrebačkoj Tvornici možete pogledati ovdje.

Tekst: B.S.
Foto: Marija Pušić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara