Koncert ˝SOS za svijet˝

Koncert ˝SOS za svijet˝

NEKOLIKO vodećih pop-zvijezda nije se uspjelo "ugurati" na listu izvođača koji će nastupiti na humanitarnom koncertu za borbu protiv AIDS-a koji će se pod pokroviteljstvom Nelsona Mandele održati u Cape Townu 2. veljače iduće godine.

Tko sve neće nastupiti na koncertu pod nazivom "SOS za svijet" nije poznato, no već se sada zna da će među izvođačima biti, primjerice, frontmen grupe U2 Bono Vox, američka diva Macy Gray, Dave Stewart, Alicia Keys, Michael Jackson i njegova sestra Janet.

Pozivnice za nastup, koje još nisu potvrđene, dobili su i neke od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda, poput Tine Turner, Steviea Wondera, Phila Collinsa, Madonne, Brucea Springsteena i Barbare Streisend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim nastupa uživo, koncertu bi se izravno satelitskom vezom trebali priključiti i Sting, Peter Gabriel, Elton John i mnogi drugi.

Koncert će se održati na otoku Robben uz obalu Cape Towna, na kojem je Nelson Mandela proveo većinu svog 27-godišnjeg zatočeništva, a to će ujedno biti i prilika da se obilježi 12. godišnjica njegovog oslobađanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara