"Konzervativni" tabloidi ne žele fotke blizanaca Rickyja Martina

RICKY MARTIN nije uspio poput mnogih drugih zvijezda unovčiti prve fotografije svojih novorođenih blizanaca - niti jedan od američkih ili europskih tabloida nije pokazao interes za fotografije njegovih bioloških potomaka koje mu je rodila žena čiji identitet još uvijek nije poznat javnosti. Razlog ovoj odluci navodno je "konzervativno" uredništvo tabloida koji Martinu zamjeraju način na koji su djeca rođena, odnosno činjenicu da je njihova majka unajmljena rodilja te mogućnost da pjevač ne ispriča okolnosti pod kojima su djeca zapravo rođena.

"Martin sigurno neće nikome ispričati istinu pa tabloide stavlja u škakljivu situaciju - ukoliko javnost misli da netko nešto skriva, a taj netko šuti o tome, cijela stvar na kraju ispada potpuno nezanimljiva javnosti. Vjerujem da su i ostali urednici došli do jednakog zaključka - te fotografije jednostavno nisu vrijedne naslovnice", rekao je urednik jednog od vodećih svjetskih tabloida njujorškom Daily Newsu.

Nekadašnja latino senzacija prošli tjedan postao je otac dvaju dječaka koje mu je rodila nepoznata žena čiji identitet se pomno skriva od javnosti. 36-godišnji pjevač, kojeg su često optuživali da je homoseksualac, zaključio je kako je došlo vrijeme za očinstvo te je u nedostatku djevojke slijedio primjer Michaela Jacksona, te je, da bi ostvario svoju želju i postao otac - platio! Koliki je iznos bio u igri novinari još uvijek nisu uspjeli otkriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Seksualna orijentacija je vrlo privatna stvar!"

Ricky Martin, otkako je prekinuo s televizijskom voditeljicom Rebecom de Albom, svojom seksualnom orijentacijom popunjava trač rubrike - iako nikada nije javno priznao da je homoseksualac, njegovo ime je jedno od najčešćih imena iz svijeta showbiznisa koje se veže za "lijevu" seksualnu orijentaciju. Neposredno nakon prekida veze s Albom Ricky Martin gostovao je u showu televizijske legende Barbare Walters koja ga tom prilikom zamolila da prokomentira svoju seksualnu orijentaciju. Glasine da (ipak) voli dečke Ricky Martin nije potvrdio, ali ni opovrgnuo, već je Barbari ponudio diplomatski odgovor. "Seksualna orijentacija je vrlo privatna stvar i svatko se sa svojom nosi kako najbolje umije", odgovorio je.

V.V.
Foto: hotmammagossip

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara