Kosor se ruga Kolindi: "Došlo je olakšanje otkad ona slobodno pjeva"

Kosor se ruga Kolindi: "Došlo je olakšanje otkad ona slobodno pjeva"
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Twitter

BIVŠA premijerka Jadranka Kosor jako je aktivna na Twitteru, a sudeći po jučerašnjim objavama dobila je naglu inspiraciju i to od predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Kosor je, po svemu sudeći, odlučila brutalno oprati "onu koja skače padobranom" na svom Twitteru. Jadranka Kosor osvrnula se na Kolindino zaboravljanje hrvatskog jezika kada je u pitanju riječ padobran, kao i na izmišljotinu da se kajkavska popevka iz 1999. godine "nije smjela pjevati zbog spominjanja Hrvatske".

"Veli Onakojalupapostolu da se prije nije smjelo spominjati Hrvatsku ni pjevati zagorske pjesme. A tek se sprema skakati padobranom", glasi prvi u nizu tvitova bivše premijerke. 

"Jasno da se u zlim bezjogurtnim vremenima nije smjela pjevati pjesma koja tada još nije ni nastala. I to pokazuje koliko smo patili i kakvo je olakšanje došlo otkad ona slobodno pjeva", nastavila je Kosor.

"Vele da Onakojaskačespadobranom u spirali ismijavanja “jer je žena”. Je. Jer smo izmislili da je rekla kako s 51 izgleda bolje nego s 20 god. i da je pozirala za ruski ženski modni časopis i da je rekla da se nije smjelo pjevati ono što nije bilo ni skladano", zaključila je bivša premijerka. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara