Kost i koža: Sienna Miller i Keira Knightley šokirale na premijeri filma

HOLIVUDSKE dive Sienna Miller i Keira Knightley pojavile su se sinoć na otvorenju edinburškog filmskog festivala, koji se ove godine održava od 18. do 29. lipnja, kako bi prisustvovale svjetskoj premijeri filma "The Edge of Love", posljednjem uratku redatelja Johna Mayburyja u kojemu tumače glavne uloge. Na premijeri su modni kritičari pohvalili njihovu odjeću, kao i njihov make up, ali ono što je šokiralo sve prisutne bila je njihova "kost i koža" figura. Mršava Sienna je crvenim tepihom prošetala u crnoj haljini dizajnerice Jasmine de Milo u kombinaciji sa šeširom, dok je još mršavija Keira bila od glave do pete u Chanelu.

Razlog zbog kojega je Keira cijela bila odjevena u Chanel je ugovor kojim je kao zaštitno lice obvezana nositi njihovu odjeću sve do ljeta, jer će joj tad s tom modnom kućom isteći ugovor, a kojim je zaradila 18 milijuna dolara. Od ljeta će njihovo zaštitno lice biti 18-godišnja Emma Watson, zvijezda filmova o čarobnjaku Harryju Potteru.

"Keira je jedna od mojih najdražih glumica", bez imalo ljubomore u glasu rekla je Sienna Miller za svoju kolegicu. U filmu "The Edge of Love", osim Sienne i Keire, u glavnim ulogama su Cillian Murphy i Matthew Rhys. Scenarij je napisala Keirina majka Sharman Macdonald, za koju se kod redatelja Johna Mayburyja založila upravo njezina kći. Sutra se u Londonu očekuje premijera i to nakon velške premijere u Swanseu, rodnom mjestu pjesnika Dylana Thomasa (o kojem se radi u filmu) poznatog po radio drami "Under Milk Wood" i pjesmi "Do not go gentle into that good night" koju je 1951. godine posvetio svom ocu koji je bio na samrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lindsay Lohan: Ne želim glumiti u lezbijskim scenama

U tijeku je i izložba kostima, filmskog pribora i scenarija filma u restauriranom centru "Dylan Thomas" u Swanseu, koji je 1995. godine svečano otvorio bivši američki predsjednik  Jimmy Carter, jedan od najvećih Thomasovih obožavatelja. Izložbu je 20. ovog mjeseca službeno otvorio Matthew Rhys, velški glumac svjetskoj javnosti najpoznatiji po ulozi gaya Kevina Walkera u obiteljskoj drami "Brothers & Sisters". U "The Edge of Love" Rhys tumači ulogu pjesnika Dylana Thomasa, u kojega se za vrijeme Drugog svjetskog rata zaljubljuje Vera Phillips (Keira Knightley). Svoju su ljubav vrlo brzo priznali jedno drugome unatoč činjenici da je Thomas bio u braku s Caitlin (Sienna Miller), iako je u početku redateljeva zamisao bila da njezin lik utjelovi Lindsay Lohan. Međutim Lindsay je ulogu odbila rekavši kako je "Keira starija od nje, stoga s njom ne želi glumiti lezbijske scene", iako je scenaristica Sharman Macdonald naglasila kako nema scena s lezbijskim prizvukom.

L.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara