Košta 1400 kuna i najbizarniji je kupaći ikad: Biste li nosili towelkini?

Košta 1400 kuna i najbizarniji je kupaći ikad: Biste li nosili towelkini?
Foto: Instagram

TOWELKINI je novi odjevni predmet za plažu, a spoj je kupaćeg kostima i ručnika za plažu koji je kreirala njujorška dizajnerica Aria McManus. Iako na prvu zvuči kao dobra ideja, ovaj komad ipak nije najpraktičnija opcija za uživanje na plaži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aria McManus (@ariamcmanus)

Towelkini izgleda kao dva spojena ručnika s otvorom za glavu, ruke, stražnjicu i noge. Iako bi trebao uštedjeti prostor u torbi za plažu te olakšati sunčanje na plaži, ovaj odjevni predmet sprječava ravnomjerno dobivanje preplanulog tena, a i nezgodan je za kupanje jer malo tko želi plivati s ručnikom na sebi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aria McManus (@ariamcmanus)


Ljetni komad dostupan je u ružičastoj i žutoj boji, a prodaje se po cijeni od 1400 kuna. Većina žena oduševljena je ovim dizajnom, što su napisale u svojim komentarima, no složile su se kako je njegova praktičnost upitna te kako se na plaži ne bi trebale oko toga brinuti nego se opuštati i kupati bez brige o tome što imaju na sebi.

Neke žene istaknule su kako towelkini može biti odličan izbor za ležernu dnevnu šetnju gradom na visokim temperaturama, iako to nije njegova prvotna namjena.

 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara