Kotiga osjetio prve posljedice rata s influencericama

Kotiga osjetio prve posljedice rata s influencericama
Foto: Instagram

DEANU KOTIGI isplatili su se ratovi koje je posljednjih dana započeo s influencericama Paulom Sikirić i Hanom Hadžiavdagić Tabaković. U dva dana broj pratitelja na Instagramu skočio mu je za 4000 tisuće te je dosegnuo toliko željenih 50 tisuća pratitelja.

Tim povodom Kotiga je objavio poduži post.

"AJMEEE PEDESET TISUČA SLJEDBENIKA koja je ovo obljetnica LUDILO znači NOČAS SLAVIMO!!!! Baš ono najviši rang lokalnog, ako ne i regionalnog influencanja!! Hvala vam svima na veeelikoj ljubavi i podršci koju neprestano šaljete i pružate i idemo dalje jači nego ikad, jer kao što je rekao krleža “Ovakve stvari nisu cilj nego samo prvi korak”!!

Nabacite sada već legendarni šer, lajk i subskrajb, i neka cjela regija večeras zna kakvo se ludilo sprema! Podijelite ovaj post svim prijateljima i susjedima, obavijestite sve buduče sljedbenike da se što prije pridruže, i uputite opetovani poziv legendarnim ljekarnicima i vatrogascima da što prije dodju tu jer je kod nas toplo.

I ne zaboravite, ovo nije običan instagram profil, ovo je profil za one koji razumiju instagram, koji žive instagram.

Neka večeras puca vatromet, nek se pije rakija! LJUBIM VAS SVE!!!! Screenshot je provučen kroz legendarni Reyes filter", poručio je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AJMEEE PEDESET TISUČA SLJEDBENIKA koja je ovo obljetnica LUDILO znači NOČAS SLAVIMO!!!! Baš ono najviši rang lokalnog, ako ne i regionalnog influencanja!! Hvala vam svima na veeelikoj ljubavi i podršci koju neprestano šaljete i pružate i idemo dalje jači nego ikad, jer kao što je rekao krleža “Ovakve stvari nisu cilj nego samo prvi korak”!! . Nabacite sada već legendarni šer, lajk i subskrajb, i neka cjela regija večeras zna kakvo se ludilo sprema! Podijelite ovaj post svim prijateljima i susjedima, obavijestite sve buduče sljedbenike da se što prije pridruže, i uputite opetovani poziv legendarnim ljekarnicima i vatrogascima da što prije dodju tu jer je kod nas toplo. . I ne zaboravite, ovo nije običan instagram profil, ovo je profil za one koji razumiju instagram, koji žive instagram. . Neka večeras puca vatromet, nek se pije rakija! LJUBIM VAS SVE!!!!😍😍😍 Screenshot je provučen kroz legendarni Reyes filter. #celebration #instagood #influencer #ludilo #keto

A post shared by Dean Kotiga (@deankotigaofficial) on

Tijekom cijele večeri njegovi su pratitelji mogli vidjeti kako slavi. U svom autu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara