Kotiga za seksi fotku dobio više lajkova od Knoll, prozvao i Kristinu Mandarinu

Kotiga za seksi fotku dobio više lajkova od Knoll, prozvao i Kristinu Mandarinu
Foto: Instagram

DEAN Kotiga sve je utjecajniji influencer. Lovac iz kviza Potjera po broju pratitelja preskočio je i neke utjecajne hrvatske blogere, a sinoć se pohvalio da su ga zapratili Ante Rebić i Sandra Perković. Ni jutro nije bilo ništa manje uspješno, a Dean je naciju obavijestio da je po broju pratitelja prestigao Kristinu Mandarinu.

"Iako sam i sam ljubitelj vitamina C, moram reći Kristini da imam više pratitelja od nje. Žao mi je što ti se popularnost iscijedila", kaže Kotiga. U storijima je označio Kristinu i sada nam preostaje vidjeti hoće li i što odgovoriti Kotigi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KONAČNO: klasična influencerska seksi fotka s kreveta!! . Još jednom veliko hvala svim cjenjenim kolegama influencerima i influencericama na neprestanoj inspiraciji, čast mi je i zadovoljstvo učiti od najboljih. Ovaj put konkretno mislim na kolegicu influencericu @knolldoll čiju sam tzv. “seksi fotku s kreveta” vidio jutros i odmah odlučio jeli moguče da moja bude još i više seksi. Nadam se da jest i da sam #OpetNajlijepši. . Uživajte u vikendu. Nemojte misliti na ovu seksi fotku. . Fotka je provučena kroz legendarni aden filter. #deanfluencer #instagood #ootd #yolo #kolegiceinfluencerice #model #photooftheday #wokeuplikethis #nofilter #nomakeup #weekend #friday #megabutovi #pršuti #nogamajepokrenuosvijet #nemojlupitpetamamolimote #dušmanišiksik

A post shared by Dean Kotiga (@deankotigaofficial) on

Dean je jutros bio vrijedan pa je odlučio podbosti i Ivanu Knoll te je objavio "seksi fotku s kreveta" po uzoru na onu koju je ona objavila prije dva dana.

"Sorry Ivana, ali dobio sam više lajkova za dva sata nego ti za dva dana", kaže Kotiga. On je za sliku dobio 14 tisuća lajkova, dok Knoll ima 10 tisuća. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara