Kraj lezbijskog teen projekta Tatu

Kraj lezbijskog teen projekta Tatu

IAKO je još od samih početaka bilo jasno da je ruski lezbijski pop duo t.A.T.u. samo vješt marketinško-produkcijski trik ograničenog trajanja, napokon je došla i konačna potvrda o raspadu grupe uz nezaobilaznu izjavu: "Ipak nismo lezbijke."

Britanski tabloid The Sun prenosi izjavu Lene, jedne od "lezbijki" iz Tatua, koja je konačno potvrdila ono što su svi ionako znali: "Nismo lezbijke. Obje imamo dečke u Moskvi."

Podsjećamo, Lena i Julija postigle su nevjerojatan uspjeh na top listama singlova i albuma, a njihovi nastupi i javna ukazivanja najčešće su završavali francuskim poljupcem dvije jedva punoljetne djevojke odjevene u školske uniforme.

Budući da im je jedini izvor popularnosti bila upravo odglumljena "kontroveznost", Tatu su svoje spotove sa stotinama djevojaka u školskim uniformama pokušavale snimati pred atraktivnim lokacijama u svjetskim metropolama, ali su im to gradske vlasti Moskve, Tokija i Londona ipak zabranile .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lena je, kako prenosi The Sun, odlučila kako će na proljeće krenuti u solo karijeru, iako to još uvijek nije rekla Juliji.

"Umorile smo se jedna druge, više mi se nije zabavno igrati lezbijki. Vjerujem da će ovo biti veliki šok mojoj obitelji, ali i Juliji." - dodala je Lena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara