Dan Bilzerian posjetio Krku okružen ljepoticama, teško ih je bilo ne zamijetiti

Dan Bilzerian posjetio Krku okružen ljepoticama, teško ih je bilo ne zamijetiti
Foto: Hrvoje Jelavic/Dusko Jaramaz/PIXSELL

DAN BILZERIAN napustio je svoju luksuznu jahtu kako bi s društvom posjetio Nacionalni park Krka.

Kralj Instagrama, kako ga mnogi zovu, stigao je u pratnji sedam djevojaka te se nije obazirao na fotografe. U kratkim plavim hlačama i okružen ljepoticama privlačio je pozornost čim se iskrcao s glisera u Skradinu. 

Vruće kadrove s Krke iskoristio je i za promociju svog brenda Ignite.

Dan je u Hrvatsku stigao sredinom tjedna, a dosad je, uz Krku, posjetio Dubrovnik, Split i Hvar. Na Instagramu se pohvalio snimkama s jahte na kojoj obilazi Jadran.

Bilzerian je profesionalni igrač pokera, glumac, poduzetnik, milijunaš, plejboj i prije svega čovjek koji se svojim bogatstvom voli pohvaliti na Instagramu, gdje ga vojska sljedbenika istovremeno obožava, mrzi i zavidi mu.

"Kad sam bio dijete, nitko na mene nije obraćao pažnju. Vjerojatno sam zbog toga takav luđak", rekao je svojedobno Dan za čiji je životni stil vjerojatno zaslužniji njegov otac, milijunaš Paul Bilzerian, nemilosrdni poduzetnik koji je 1988. prvi put zatvoren zbog utaje poreza.

"Nisam znao što se događa jer mi roditelji o tome nikad nisu pričali. Djeca u školi su me zezala i govorila mi da mi otac ide u zatvor, a ja u to nisam vjerovao sve dok mi to i otac nije potvrdio. Bilo je to usrano vrijeme", priznaje Bilzerian i dodaje da ga je otac često zasipao skupocjenim darovima.

Kao tinejdžer se seljakao iz škole u školu i na kraju nije maturirao. Nakon što je prvi puta isključen, otac ga je poslao da živi kod tetke. Kad ga ni to nije smirilo, otac ga je poslao na vojnu akademiju, a samo nekoliko tjedana prije nego što je maturirao završio je u zatvoru jer je policija u njegovom autu pronašla strojnicu.

No na vojnoj akademiji započeo je i kockati, a novac koji je zarađivao pomogao mu je tijekom perioda kada je njegov otac čak nekoliko puta proglašavao bankrot zbog nagomilanih dugova i vucarao se po zatvorima.

Ipak, Dan je naknadno završio školu, upisao fakultet i nastavio kockati. Kada su se zarade povećale, napustio je fakultet i posvetio se partijanju.

To je na posljetku rezultiralo s čak dva srčana udara do 32. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara