Kraljevski fotograf zbog ovog shvatio da je Dianin brak gotov: "Bilo je bijedno"

Kraljevski fotograf zbog ovog shvatio da je Dianin brak gotov: "Bilo je bijedno"
Foto: Gulliver Images/Getty Image

FOTOGRAF Arthur Evans, koji je više od 40 godina slikao britansku kraljevsku obitelj, u jednom je intervjuu otkrio kad je shvatio da je brak princa Charlesa i princeze Diane gotov. 

Ispričao je kako je na posljednjoj turneji koju je kraljevski par odradio zajedno, u Južnoj Koreji 1992., bilo očito da je razvod neizbježan. 

"Kad smo bili u Koreji, na posljednjoj turneji, znao sam da je između njih gotovo jer nisu mogli podnijeti biti u društvu jedno s drugim. Bilo je to tako bijedno", ispričao je on za Yahoo. 

Dodao je da "nitko nije bio iznenađen" kad je mjesec dana kasnije objavljeno da se razvode. 

Mirror je, prenoseći ovu izjavu, podsjetio na izvještavanje njihovog reportera Jamesa Whitakera koji ih je pratio u Seoul. 

"Stigli su u Koreju s uputom da se ponašaju kao zaljubljeni par. Umjesto toga, oni su se kompletno ignorirali, nisu se ni pogledali. Nije bilo nikakvog fizičkog kontakta između njih. Izgledali su kao dvoje stranaca", pisao je on. 

Na turneji su bili u studenom 1992., a njihova je rastava bila objavljena 9. prosinca, piše Mirror. Razvod je okončan 1996., a princeza Diana je poginula 31. kolovoza 1997. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara