Kraljica stila Mara Bratoš: Talent je bitan, ali ako se ne njeguje obamre, treba raditi

Foto: Index

AKO JE itko istinska ikona stila, onda je to Mara Bratoš. Ne samo zbog toga što modno nikad ne griješi, već i zbog toga što ima pravi umjetnički talent. Svaki put osvoji modnu kritiku svojim pojavljivanje u javnosti, a komentirala nam je sinoć titulu modne ikone u Hrvata. "Zanima me večeras Anamarija Asanović, ali i Matija Vuica. Volim Tea Perića, draga mi je Matija, I-GLE podržavam", rekla je Mara o svojim omiljenim hrvatskim dizajnerima.

"Privatno dosta razmišljam o modi i kombinacijama"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je moda oduvijek bila privatni hobi i zadovoljstvo, u slobodno vrijeme razmišljam o kombinacijama, o modi. Privatno dosta razmišljam o kombiniranju nekih stvari, tako da, ako je to urodilo nekim plodom i na pozitivne reakcije nekih ljudi, onda je meni jako drago zbog toga", komentirala je Bratoš titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

"Za fotografiju je bitan talent, ali i rad"

Odličan stil nije jedino što Maru izdvaja iz okoline. Jedna je od najcjenjenijih fotografkinja, a smatra kako je za uspjeh podjednako potreban i talent i rad. "Talent je bitan, ali ako se ne razvija, on obamre. Rad je jako, jako važan. Ja sam osobno jako veliki radnik, tako da podržavam radnike", zaključila je Mara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara