Kraljici Elizabeti II. jedan je detalj pokvario odnos s miljenikom Williamom

Kraljici Elizabeti II. jedan je detalj pokvario odnos s miljenikom Williamom
Foto: Gulliver/Getty Images

IAKO se godinama pričalo da je princ William ultimativni miljenik britanske kraljice Elizabete II., čini se da je njihov odnos puno kompliciraniji, a to, prema kraljevskoj novinarki Juliet Rieden, mogu zahvaliti tome što će William jednog dana postati kralj. Posebna dužnost zahtijeva i poseban odnos, tvrdi Rieden, a on nije uvijek blistav.

"Princ William će jednog dana postati kralj. Kraljica ima 93 godine i puno posla prebacuje na sina Charlesa i unuka. William mora biti dorastao zadatku i preuzeti velik dio odgovornosti", rekla je Rieden za Nine News. Kraljica i William blisko surađuju, zbog čega je njihov odnos ozbiljniji od odnosa koji Elizabeta II. ima sa sedmero ostale unučadi. "Njihov odnos je pola obiteljski, a pola poslovan", rekla je novinarka E! Newsa Melanie Bromley. 

Osim toga, kraljica ne mari previše za međuobiteljske odnose unuka pa se tako, prema riječima kraljevskih novinara, nikad nije miješala u svađu Harryja i Williama koja očito nije samo kraljevski trač. Dva su brata zajedno sa suprugama Kate i Meghan u veljači 2008. predstavili humanitarnu udrugu, a mediji su ih odmah, po uzoru na Beatlese, prozvali "Fab Four". Udruga se ove godine razdvojila, i to navodno zbog velike bratske svađe.

"Kraljica se ne bavi svađama njezinih unuka. To bi je rastužilo, ali ona se nikad ne bi miješala u njihove živote", rekla je kraljevska autorica Ingrid Seward.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara