Kreće treća sezona "Jezikove juhe": Već prvog dana snimanja stolice doslovno letjele kroz vrata

Foto: RTL

NAKON dvije uspješne sezone i brojnih poziva očajnih ugostitelja, ekipa Jezikove juhe pod vodstvom gastro gurua Stephana Macchija 15. ožujka u 21 sat svojim će novim dogodovštinama razveseliti vjerne pratitelje ovog poznatog showa RTL Televizije. 

Kako za Stephana svaki novi restoran znači i novo iskustvo, u trećoj sezoni Jezikove juhe granice su se pomaknule - doslovno! Naime, gastro stručnjak se odazvao pozivu restorana izvan granica Hrvatske te je po prvi put svoje savjete i kritike dijelio u Bosni i Hercegovini. Osim ove specifične, susjedne nam zemlje, koja je svojom spontanošću oduševila Stephana Macchia, pod njegovim vodstvom ekipa Jezikove juhe posjetila je i Zagreb, Vukovar, Ludbreg, Zadar, Rijeku i još mnoga gurmanska središta Lijepe naše.

Osim što "stoje kao pegle" konobari svojim neprimjerenim ponašanjem tjeraju goste iz restorana

A da ni ovoga puta nema namjeru nikoga štedjeti, Stephan je dokazao već u prvoj epizodi treće sezone u restoranu "Ruža" u Dubcu pa su već prvog dana snimanja stolice doslovno letjele kroz vrata. Najveći problem ovog restorana je što nije klasičan primjer. Naime, samo povremeno u njemu su zaposleni konobarica i konobar. Osim što "stoje kao pegle" konobari svojim neprimjerenim ponašanjem tjeraju goste iz restorana. Hrana nije bila problem jer je vlasnica, gospođa Ruža, samohrana majka šestero djece o kojima svakodnevno brine i za koje jako ukusno kuha.

Ovaj "dnevni boravak Dubca" je zapravo stari i zapušteni restoran u nizu kuća, u kojeg Stephan nikada ne bi došao jesti, ali temperamentni Francuz ni ovoga puta nije posustao. Odlučio ga je dovesti u red, podijeliti nekoliko otkaza i unijeti dašak svježine, čistoće, inovativnosti i motivaciju među djelatnike. Umor i težak život vlasnice restorana natjerale su Stephana Macchia da pokaže zube i da otkaz jednom zaposleniku, a što mu je bila nagrada na kraju prve epizode, saznajte u utorak, 15. ožujka od 21 sat na RTL Televiziji. 

> Tema - Jezikova juha: članci, fotografije, videoclipovi 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara