Kreirajte Volvo

Kreirajte Volvo

POSJETITELJI salona automobila u New Yorku neće moći uživati u novim svjetskim premijerama i revolucionarnim konceptima, već će samo još jednom moći pobliže pogledati zvijezde Detroitskog salona.

Izuzeci su tek neke marke, poput Toyote, koja će pokazati novi Prius. Tu je i Volvo koji će iskoristiti priliku da na vrlo lukav način ispita bilo javnosti. Izložbenim prostorom Volva ne dominira nikakav ludi koncept, već pet modela, na kojima će posjetitelji vježbati svoju maštu.

Naime, Volvo je napravio točno pet modela vozila, koji su lišeni nepotrebnih detalja.

Uz svaki model se nalazi monitor putem kojeg će posjetitelji odgovarati na pitanja.

Interaktivna zabava će omogućiti Volvu da sazna što javnost očekuje od budućih modela Volva, kakav dizajn je in, te koliko je uistinu prosječnom kupcu važna sigurnost.

Izloženi modeli:

1. sportska limuzina – kompaktna limuzina čije glavne karakteristike su niska potrošnja goriva (mala masa), mnogi detalji srodni konstrukciji motociklaTekst se nastavlja ispod oglasa
2. coupe – model kojim se evociraju uspomene na modele Volva iz dalje prošlosti. Predviđen hibridni pogon. (naslovna fotografija)

3. SUV – fleksibilnost i robusnost ne mora biti rezervirana za velika vozila. Šveđani predlažu mali terenac sposoban za gradsku vožnju4. Urban Jungle Rider – kompaktni roadster s sklopivim krovom. Pogon je na sve kotače.5. Hatchback – coupeovski osmišljen kompakt je definitivno najmanji Volvo ikad napravljen.Predviđene su izvedbe s tri i pet vrata.

Više informacija o modelima, ali i o cijelom projektu možete naći na službenim stranicama na adresi www.conceptlabvolvo.com.

Također, stranica obrađuje i temu VCC-a (Versatility Concept Car) posljednjeg koncepta Volva.

Volvo je oduvijek znao izazvati pažnju svojim konceptima, a nerijetko se upravo njima poslužio za pokretanje novih modela.

Tako je ACC (Adventure Concept Car) postao XC 90, a PCC1 i PCC2 (Performance Concept Cars) u modele S60R i V70R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara